Omni-sportkamp paasvakantie: GEANNULEERD

Omwille van de Corona-maatregelen, heeft lokaal bestuur Dessel beslist het omnisportkamp te annuleren. Er is momenteel nog te veel onduidelijkheid.

Tijdens de 1ste week van de paasvakantie organiseert de sportdienst van Dessel een omni-sportkamp voor kinderen van de lagere school. Na het grote succes van de voorbije jaren bieden wij opnieuw een gelijkaardig concept aan. Onder begeleiding van enthousiaste, deskundige monitoren van Athlon worden er tal van bekende en minder bekende sporten aangeboden.

De kinderen kunnen inschrijven voor een enkele dag of voor het ganse sportkamp. Per dag is er een maximum deelnemersaantal van 100 kinderen. 

ALGEMENE INFO

Wat: Sportkamp met mix van verschillende sporten

Wanneer: 6, 7, 9 en 10 april 2020

Uren: Iedere dag van 9 tot en met 16 uur. De kinderen zijn telkens welkom vanaf 8.30 uur en kunnen blijven tot 16.30 uur.

Waar: Sportpark Brasel

Prijs: Per dag betaal je 13 euro per kind. Vanaf het 2de kind betaal je 9,75 euro.

Meebrengen: lunchpakket, tussendoortje, 1 paar schoenen voor buiten, 1 paar schoenen voor binnen.

Inschrijven en betalen

Inschrijven en betalen kan vanaf maandag 20 januari om 8 uur tot 27 maart 2020 en doe je via i-School (www.i-school.be/login). Hiervoor dien je eerst geregistreerd te zijn. Registeren doe je via www.i-school.be/Dessel/registreren.

Per dag is er een maximum deelnemersaantal van 100 kinderen. Snel inschrijven is de boodschap.

Deelnemers ontvangen een fiscaal attest en een document voor de mutualiteit via i-school.

Bij de organisatie van dit omni-sportkamp werkt de sportdienst samen met de buitenschoolse kinderopvang. Kinderen die zich via de kinderopvang opgeven om deel te nemen aan dit sportkamp, hoeven zich dus niet meer in te schrijven op de sportdienst.

Geen computer thuis?

Inschrijven kan ook via de computer in de bibliotheek en dit op woensdagnamiddag tussen 14 en 16 uur en donderdagavond tussen 18 en 19 uur.

Meer info
Afdeling vrijetijd – sport 
Hannekestraat 1, 2480 Dessel 
tel. 014 38 99 20
e-mail: vrijetijd@dessel.be