Sport Na School gaat digitaal!

Gepubliceerd op donderdag 26 september 2019 10.54 u.
Ben jij een leerling uit het secundair onderwijs die wil bewegen? Dan is de Sport Na School -pas op jouw lijf geschreven! Met de SNS-pas kies je immers zelf wat, waar, wanneer en hoeveel je wil sporten.

Vooraf inschrijven is meestal niet nodig! Je opent de SNS-app en kijkt op het uurrooster wat er die dag te doen is en gaat er op af. Je hebt keuze uit een indrukwekkend aanbod van toffe activiteiten zoals paardrijden, zwemmen, freerunning, fitness, spinning, tennis, muurklimmen, duiken,schaatsen ... te veel om op te noemen.

Bovendien kan je ook gratis deelnemen aan topevents! Wat dacht je van een namiddag skiën in Landgraaf of een partijtje paintball, lasershoten of kanotochten op de Nete?

Alle activiteiten gaan door in verschillende sportaccommodaties of scholen in de buurt.

Het seizoen start op maandag 23 september. Het kost je amper 1.5 € per week! 45,00 EUR voor het hele schooljaar (30 weken).

Een deel van het inschrijvingsgeld kan je terugkrijgen via de ziekteverzekering.

Het laatste nieuws vind je via de facebookpagina en Instagram Sport Na School Kempen.

Alle informatie en het volledige sportprogramma vind je op www.sportnaschool.be of bekom je via de sportleerkrachten op school.

Inschrijven doe je via jouw school of op www.sportnaschool.be.

SNS is een project van Sport.Vlaanderen en MOEV in samenwerking met de sportdienst, sportregio Zuiderkempen en sportclubs.