Oproep Lokaal Fonds: Vier mee 750 jaar Dessel

Gepubliceerd op woensdag 15 januari 2020 8.24 u.
In 2021 bestaat Dessel 750 jaar. Dat zal gevierd worden in de Desselse gemeenschap en het Lokaal Fonds wil daar graag een steentje aan bijdragen. Het Lokaal Fonds wenst een aantal initiatieven te steunen die te maken hebben met dit feestjaar.

Heb je een idee om deze bijzondere verjaardag te vieren? Kan je extra middelen gebruiken om er net iets meer van te maken? Twijfel dan niet en doe een aanvraag bij het Lokaal Fonds, Uitvoerend Comité Dessel, voor financiële steun.

Voor wie?
Alle Desselse verenigingen, gemeentelijke adviesraden, scholen, instellingen, privépersonen, ondernemingen, lokaal bestuur Dessel.

Voor wat?
Projecten die te maken hebben met de viering van 750 jaar Dessel. Het project moet wel in de eerste plaats gericht zijn op de bevolking van Dessel en het mag niet gaan om een project met een louter individueel belang.

Bedrag
Het Lokaal Fonds, Uitvoerend Comité Dessel, voorziet voor deze oproep 50.000 euro in het totaal. Het Lokaal Fonds kan jouw project financieren voor:

- maximaal 70% van de geraamde onkosten
- met een maximum van € 5.000.

Hoe kan je een aanvraag indienen?
Je kan een aanvraag indienen tot 28/02/2020, door het elektronisch aanvraagformulier in te vullen op de website www.lokaalfonds.be. Er wordt een beschrijving van je project gevraagd, de impact ervan, de doelgroep, de timing en het budget. Geef voldoende toelichting en duiding, zodat je project goed beoordeeld kan worden op basis van de opgegeven criteria.

Je vindt alle informatie op www.lokaalfonds.be.

Deze tweede oproep van het Lokaal Fonds in Dessel is specifiek gericht op de viering van 750 jaar Dessel, een bijzondere gebeurtenis in de Desselse gemeenschap. De volgende open oproep zal opnieuw gericht zijn naar allerhande projecten in Dessel.