Oplossingen Winter-wandelzoektocht VVV Dessel 2019-2020

Gepubliceerd op dinsdag 12 mei 2020 11.50 u.
De 14de winter wandelzoektocht die VVV Dessel vzw organiseerde, was een groot succes. Er werden 94 exemplaren verkocht, waarvan 71 in administratief centrum "De Plaetse" en 23 in café De Keeper.

Hiervan werden er 71 exemplaren ingeleverd voor 31 maart waarvan 42 foutloos.

In vergelijking met andere jaren werden er minder exemplaren terug ingeleverd. Dit zou kunnen liggen aan Covid-19 aangezien de laatste 2 weken enkel nog Desselaars de zoektocht konden binnen brengen daar alle andere verplaatsingen verboden waren… De zoektocht langer laten duren was echter geen optie omdat de lottotrekking van 18 april de schiftingsvraag voor deze 14de editie van de winter wandelzoektocht was.

Tijdens de duur van de zoektocht, is enkel foto 40 verdwenen. Dit gebeurde wel pas op het einde van de winter-wandelzoektocht. Deelnemers die deze niet konden vinden en voor de rest alles correct ingevuld hebben, hebben toch 50 punten gekregen en konden dus mee doen voor de prijzen. Hetzelfde geldt voor foto 15. Deze moest normaal op de eerste plaats komen maar als deze laatst stond, is dat ook goed gerekend. De andere foto’s konden geen enkele discussie zijn.

Binnengebrachte formulieren komen uit volgende gemeentes: Achel, Arendonk, Beveren, Dessel, Haasdonk, Herentals, Kasterlee, Kontich, Lichtaart, Lummen, Mol, Noorderwijk, Olen, Ranst, Retie, Rillaar, Turnhout, Wilrijk en Zoersel.

De wandelzoektocht bevordert dus wel degelijk het toerisme in ons dorp.

Namens VVV Dessel vzw wil Wim Sannen iedereen danken die deelgenomen heeft aan deze 14de editie!

De prijzen voor de winnaars zullen zoals de voorgaande jaren bestaan uit waardebons gesponsord door Desselse horecazaken of bons die er namens VVV Dessel vzw gekocht zijn met de opbrengst van de verkochte zoektochten.

In de zomer zal je weer kunnen deelnemen aan een fietszoektocht.

Deze start normaal op 15 juni en zal te koop zijn in administratief centrum "De Plaetse", café De Keeper en misschien nog op andere locaties.

In bijlage vind je de oplossingen van deze 14de zoektocht.

De winnaars worden persoonlijk per e-mail verwittigd.