OCMW Dessel zoekt medewerkers voor de gezinszorg en poetsdienst

Gepubliceerd op donderdag 18 juni 2020 8.17 u.
Het OCMW van Dessel zoekt medewerkers voor de gezinszorg en poetsdienst voor de aanleg van een wervingsreserve voor vaste contracten voor de duur van 3 jaar.

Medewerkers gezinszorg (m/v/x)

Als verzorgende bied je hulp aan gezinnen, bejaarden en hulpbehoevenden die niet voldoende in staat zijn hun huishoudelijke werkzaamheden naar behoren te vervullen (o.a. ten gevolge van lichamelijk en/of geestelijke ongeschiktheid te wijten aan ziekte, leeftijd of bijzondere sociale omstandigheden).

Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of biedt ondersteuning aan de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

Voor meer informatie in verband met deze functie, de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure kan u contact opnemen met Shanna Denys, verantwoordelijke gezinszorg, via tel. 014 38 90 31 of e-mail: shanna.denys@dessel.be


Medewerkers poetsdienst (m/v/x)

Als medewerker poetsdienst sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

Voor meer informatie in verband met deze functie, de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure kan je contact opnemen met Lisa-Marie Wouters, verantwoordelijke aanvullende thuiszorg, via tel. 014 38 90 43 of e-mail: lisa.wouters@dessel.be.

Heb je interesse?

Bezorg jouw sollicitatiebrief, CV, een uittreksel uit het strafregister niet ouder dan 3 maanden en een ingevuld inschrijvingsformulier uiterlijk op zondag 26 juli 2020 aan Kris Van Dijck, voorzitter vast bureau met de vermelding “sollicitatie medewerker poetsdienst” of "sollicitatie medewerker gezinszorg". Dit kan via een aangetekend schrijven, via e-mail (hafsa.baki@dessel.be) of tegen ontvangstbewijs op het Sociaal Huis ‘De Pastorij’, Pastorijstraat 2, 2480 Dessel. Het inschrijvingsformulier kan je van onze website downloaden, kan je op eenvoudig verzoek digitaal verkrijgen of is te verkrijgen in het Sociaal Huis.

Meer info: www.dessel.be/vacatures