OCMW Dessel zoekt maatschappelijk assistent (m/v/x)

Gepubliceerd op woensdag 15 juli 2020 10.30 u.
Het OCMW van Dessel is op zoek naar een maatschappelijk assistent (m/v/x) in deeltijds dienstverband (80%-60%) met een contract van bepaalde duur en perspectief op een langdurige tewerkstelling.

Het Lokaal Bestuur Dessel is een groeiende organisatie met een breed aanbod van diensten die een belangrijke plaats inneemt in het welzijnsaanbod van de gemeente Dessel. Klantvriendelijkheid, professionaliteit en maatschappelijke betrokkenheid zijn belangrijke waarden binnen onze werking. Ter vervanging van een collega binnen de sociale dienst zijn wij zo snel als mogelijk op zoek naar een dynamische en sociaal geëngageerde Maatschappelijk assistent.

Wat verwachten we van jou?

Als maatschappelijk assistent(e) werk je binnen de algemene werking van de sociale dienst. Je hebt als maatschappelijk assistent(e) de opdracht om de personen, gezinnen en hulpbehoevenden te helpen bij het opheffen of verbeteren van de noodsituaties waarin zij zich bevinden. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van een effectieve en efficiënte cliëntwerking en projectbegeleiding.

Gedurende de periode van tewerkstelling zal je ingeschakeld worden binnen de sociale dienst. Tijdens deze vervangingsperiode voer je taken uit binnen het algemeen maatschappelijk werk.

Je bent in het bezit van een bachelordiploma Sociaal Werk. Wij zoeken iemand die sterk geïnteresseerd is in de sociale sector, geëngageerd, sociaal vaardig en flexibel is. Ervaring in het werken binnen een OCMW is een pluspunt.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een boeiende en afwisselende job in deeltijds dienstverband (80%-60%) met een contract van bepaalde duur en perspectief op een langdurige tewerkstelling.
 • Een bruto voltijds maandloon tussen € 2.509,94 en € 4.229,18 (niveau B1-B2-B3).
 • Werken voor een stabiele werkgever.
 • Vriendelijke verantwoordelijke en collega’s die je waarderen.
 • Maximaal aantal verlofdagen, namelijk 35 dagen.
 • Flexibel werkrooster met aandacht voor een goede privé-werkbalans.
 • Maaltijdcheque van €8 per gewerkte dag.
 • Fietsvergoeding.
 • Eindejaarspremie, vakantiegeld, verplaatsingsvergoeding.
 • Opleidingen en begeleiding.
 • Er zal eveneens een wervingsreserve worden aangelegd voor de duur van 3 jaar.

Voor meer informatie in verband met deze functie en de arbeidsvoorwaarden kan je contact opnemen met mevrouw Lauren Geraerts, hoofd maatschappelijk assistent, via tel. 014/38 90 33 of e-mail: lauren.geraerts@dessel.be.

Heb je interesse?

Bezorg jouw sollicitatiebrief, CV, een kopie van jouw diploma, een uittreksel uit het strafregister niet ouder dan 3 maanden en een ingevuld inschrijvingsformulier ten laatste op 10 augustus 2020 aan Kris Van Dijck, voorzitter vast bureau met de vermelding “sollicitatie maatschappelijk assistent”. Dit kan via een aangetekend schrijven, via e-mail (hafsa.baki@dessel.be) of tegen ontvangstbewijs op het Sociaal Huis ‘De Pastorij’, Pastorijstraat 2, 2480 Dessel. Het inschrijvingsformulier kan je van onze website downloaden, kan je op eenvoudig verzoek digitaal verkrijgen of is te verkrijgen in het Sociaal Huis.