Naar inhoud

Opening nieuw containerpark Dessel/Retie

Zoals je reeds kon lezen in de folder die huis-aan-huis werd bedeeld midden februari zal het nieuwe containerpark aan de Zandbergen 116 voor de gemeenten Dessel en Retie openen op 6 maart 2012.
Dit container bestaat uit een niet-betalend en een betalend gedeelte. De afvalsoorten waarvoor moet worden betaald zullen worden gewogen, wat de meest eerlijke manier is om te bepalen hoeveel er voor het aanbrengen van bepaalde soorten afval moet worden betaald.

Alleen inwoners van Dessel en Retie hebben toegang tot dit containerpark. Je hebt dan ook je elektronische identiteitskaart nodig om op het containerpark binnen te geraken.

Opendeurdag
Vooraleer er afval kan worden aangebracht op het nieuwe containerpark willen we het eerst officieel openen met een opendeurdag. Deze zal doorgaan op zaterdag 3 maart 2012 van 10.00 uur tot 15.00 uur. Tijdens deze opendeurdag zullen er rondleidingen worden gegeven waarbij meer uitleg wordt gegeven over de werkwijze van het containerpark.

Openingsuren containerpark
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 uur tot 12.00 uur / 12.30 uur tot 16.10 uur
Woendag: 8.30 uur tot 12.00 uur / 12.30 uur tot 16.10 uur
Donderdag: 12.30 uur tot 16.10 uur (tijdens het zomeruur: 15.00 uur tot 19.00 uur)
Vrijdag: 8.30 uur tot 12.00 uur / 12.30 uur tot 16.10 uur
Zaterdag: 9.00 uur tot 15.00 uur

Sluiting containerpark Boshoek
Door de opening van het regionaal containerpark Dessel/Retie aan de Zandbergen 116 te Dessel, zal het gemeentelijk containerpark aan de Boshoek worden gesloten. Het containerpark Boshoek zal nog geopend zijn tot en met 3 maart 2012.

Meer informatie
Meer info te bekomen bij de milieudienst, tel. 014-38 99 37, vital.swaelen@dessel.be of op www.dessel.be.

Datum van het bericht: 27-02-2012

recente berichten

 • M.ond zoekt 3 werkzoekende jongeren met een vlotte pen

  M.ond, het ondernemingsproject van Jeugdhuis Tydeeh, zoekt drie werkzoekende jongeren met een vlotte pen. Bedoeling is dat je met een aangeboden sollicitatieboek aan de slag gaat en je ervaringen via een blog met leeftijdsgenoten deelt. Interesse? Stel je voor 1 mei kandidaat via jan@tydeeh.be . Bewijs aan de hand van je gepimpte kandidatuurstelling (maximum 1 pagina) dat je het schrijven in de vingers hebt.

 • Online veiling van meubilair en voertuigen

  De lokale politie Balen-Dessel-Mol start op donderdag 19 maart om 16 uur met de online veiling van heel wat oud politiemateriaal. Zo verkoopt de politie een aantal voertuigen en een aanhangwagen, meubilair (kledijkasten, boekenrekken, bureaus, …) en ICT-materiaal (computers, beeldschermen, …).

 • De mammobiel komt terug naar Dessel!

  Na twee jaar komt de mammobiel terug naar Dessel. Dit is een speciaal ontworpen bus voor het maken van een röntgenfoto van de borsten bij vrouwen tussen de 50 en 69 jaar voor het opsporen van borstkanker.

 • Opnieuw visvergunningen nodig !

  Op vraag van de Desselse vissers en om eventuele overlast in de toekomst te vermijden, is het vanaf dit jaar terug verplicht om een visvergunning te hebben om te vissen op de gemeentelijke visvijver ’t Goor, gelegen te Zanddijk.

 • Opgepast voor reclameronselaars/oplichters

  Op vraag van Unizo wensen we Desselse handelaars en ondernemers te waarschuwen voor oplichting. Er zijn handelaars gecontacteerd die zogezegd een contract hadden afgesloten om publiciteit te voeren in een tijdschrift.


Overzicht van alle nieuwsartikels