Naar inhoud

Opening nieuw containerpark Dessel/Retie

Zoals je reeds kon lezen in de folder die huis-aan-huis werd bedeeld midden februari zal het nieuwe containerpark aan de Zandbergen 116 voor de gemeenten Dessel en Retie openen op 6 maart 2012.
Dit container bestaat uit een niet-betalend en een betalend gedeelte. De afvalsoorten waarvoor moet worden betaald zullen worden gewogen, wat de meest eerlijke manier is om te bepalen hoeveel er voor het aanbrengen van bepaalde soorten afval moet worden betaald.

Alleen inwoners van Dessel en Retie hebben toegang tot dit containerpark. Je hebt dan ook je elektronische identiteitskaart nodig om op het containerpark binnen te geraken.

Opendeurdag
Vooraleer er afval kan worden aangebracht op het nieuwe containerpark willen we het eerst officieel openen met een opendeurdag. Deze zal doorgaan op zaterdag 3 maart 2012 van 10.00 uur tot 15.00 uur. Tijdens deze opendeurdag zullen er rondleidingen worden gegeven waarbij meer uitleg wordt gegeven over de werkwijze van het containerpark.

Openingsuren containerpark
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 uur tot 12.00 uur / 12.30 uur tot 16.10 uur
Woendag: 8.30 uur tot 12.00 uur / 12.30 uur tot 16.10 uur
Donderdag: 12.30 uur tot 16.10 uur (tijdens het zomeruur: 15.00 uur tot 19.00 uur)
Vrijdag: 8.30 uur tot 12.00 uur / 12.30 uur tot 16.10 uur
Zaterdag: 9.00 uur tot 15.00 uur

Sluiting containerpark Boshoek
Door de opening van het regionaal containerpark Dessel/Retie aan de Zandbergen 116 te Dessel, zal het gemeentelijk containerpark aan de Boshoek worden gesloten. Het containerpark Boshoek zal nog geopend zijn tot en met 3 maart 2012.

Meer informatie
Meer info te bekomen bij de milieudienst, tel. 014-38 99 37, vital.swaelen@dessel.be of op www.dessel.be.

Datum van het bericht: 27-02-2012

recente berichten

 • Seniorenraad Dessel organiseert opnieuw computercursussen voor senioren

  Heb je een computer of wil je er een aankopen, maar weet je nog helemaal niet hoe ermee te werken, schrijf je dan in voor de basiscomputercursussen Windows die de Desselse seniorenraad vanaf oktober organiseert voor de Desselse senioren.

 • De Desselaar september 2014 digitaal

  Het informatieblad De Desselaar van september 2014 staat online.

 • Werelddag van Verzet tegen Armoede

  Hierbij een warme oproep om vrijdag 17 oktober 2014 de mensen in armoede een hart onder de riem te steken en deel te nemen aan de ‘Werelddag van Verzet tegen Armoede’.

 • Ouders en de vrijetijdsbesteding van hun kind(eren)? Doe mee aan het onderzoek!

  Wat vind je als ouder van de vrijetijdsbesteding van je kind(eren)? Wat verwacht je als ouder van organisaties die vrijetijdsactiviteiten organiseren voor kinderen en jongeren?

 • Creatief atelier in een nieuw jasje - DIY op kindermaat

  De gemeente Dessel organiseert ook dit jaar weer creatieve lessen voor kinderen. Vorig jaar nam Leen Nys afscheid van Creatief Atelier, dus moest er gezocht worden naar ander creatief talent dat de lessen op zich zou nemen. Dit jaar gaan Joke Le Comte, Goele Eyckmans en Lore Gys de kinderen van Dessel weer creatiever maken. Nieuwe mensen zorgen voor nieuwe ideeën en een nieuwe aanpak.

 • Desselse senioren feesten

  De Desselse seniorenraad nodigt alle 55-plussers, woonachtig in Dessel, van harte uit naar het jaarlijks seniorenfeest op vrijdagnamiddag 17 oktober in het parochiecentrum van Witgoor. Aanvang om 13.30 uur.


Overzicht van alle nieuwsartikels