Ski- en snowboarddag in Skidôme Terneuzen

Gepubliceerd op donderdag 19 september 2019 9.47 u.
Desselse jongeren van 11 tot 18 jaar (vanaf 6de leerjaar) kunnen op dinsdag 29 oktober 2019 een toffe ski- en snowboarddag beleven. We gaan opnieuw een ganse dag skiën of snowboarden in Skidôme in Terneuzen (NL).

Deze ski- en snowboarddag is een organisatie van de Sportregio Zuiderkempen. De bus vertrekt en komt aan aan het administratief centrum "De Plaetse" in de Hannekestraat. Het uur van vertrek en aankomst ligt nog niet volledig vast omdat dat afhankelijk is van het aantal inschrijvingen binnen de Sportregio Zuiderkempen. De deelnameprijs bedraagt 30 euro. Daarin zit het busvervoer, verzekering, middagmaal, drankje en de huur van het materiaal.

Draag best warme en waterafstotende kledij en handschoenen zijn verplicht. De gemiddelde temperatuur op de skipiste bedraagt -4°C.

Programma / timing ter plaatse

10 uur: start uitleg voor het skiën en snowboarden, omkleden
11 uur: 2 uur ski- of snowboardles
13 uur: lunchbuffet incl. 1 frisdrank
14 uur: 1 uur les en 1 uur vrij oefenen. De gevorderden krijgen eventueel nog enkele 'Tips & Tricks'
16 uur: einde ski- en snowboarddag, omkleden, aanvang terugreis 

Inschrijven

Inschrijven kan online via het online reservatiesysteem i-School. Je registreert je familie met alle gezinsleden. Daarna kan je je kinderen inschrijven. De registratie doe je best vooraf en moet ook maar éénmalig gebeuren. Inschrijven kan tot en met 23 oktober 2019.

Meer info

Afdeling vrijetijd - sport
Hannekestraat 1
Tel. 014 38 99 33
E-mail: sport@dessel.be