Neem een selfie met het Pagaddermeisje!

Gepubliceerd op woensdag 1 juli 2020 9.12 u.
Daar diep in het bos, aan het water, vind je ons Pagaddermeisje levendig groot. Ze zit er te wachten op de kinderen, waarmee ze heel graag op de foto wil.

Dit levensgrote Pagaddermeisje is een creatie van Bieke Van Gompel en beeldhouwer Jef Minnen.

Bieke heeft het ontwerp getekend en Jef heeft het daarna in hout uitgesneden, bewerkt en geschilderd. Het resultaat mag zeker gezien worden! Maandenlang werd er gewerkt aan deze creatie. En nu is ze eindelijk klaar om getoond te worden.

Om ons Pagadderpad en deze gloednieuwe selfiespot in de kijker te zetten, organiseren we een wedstrijd voor de kinderen die het pad bezoeken. Neem jouw selfie en stuur hem aan lokaal bestuur Dessel. Maandelijks trekt een onschuldige hand vijf winnaars, die een leuke herinnering aan het Pagadderpad toegestuurd krijgen. Uiteraard mag je ook met je gezin een selfie nemen en insturen.

De actie loopt van 1 juli tot en met 30 september 2020.

Hoe deelnemen?

Stuur je foto via messenger (Facebook) naar gemeente Dessel of via e-mail naar communicatie@dessel.be. Vermeld hierbij zeker je naam, adres en e-mailadres. Je foto komt in de map van de maand op de facebookpagina van de gemeente Dessel waaruit telkens vijf winnaars gekozen worden. De winnende kindjes krijgen een leuk aandenken toegestuurd.