Medewerker gezinszorg (m/v/x)

Gepubliceerd op woensdag 20 mei 2020 13.17 u.
Het lokaal bestuur van Dessel is op zoek naar een dynamische en sociaal geëngageerde medewerker gezinszorg (m/v/x) met een tijdelijk deeltijds contract.

Het lokaal bestuur Dessel is een groeiende organisatie met een breed aanbod van diensten die een belangrijke plaats inneemt in het welzijnsaanbod van de gemeente Dessel. Klantvriendelijkheid, professionaliteit en maatschappelijke betrokkenheid zijn belangrijke waarden binnen onze werking. Wij zijn voor onze thuisdiensten binnen het OCMW op zoek naar dynamische en sociaal geëngageerde

Medewerker gezinszorg (m/v/x)

Als verzorgende bied je hulp aan gezinnen, bejaarden en hulpbehoevenden die niet voldoende in staat zijn hun huishoudelijke werkzaamheden naar behoren te vervullen (o.a. ten gevolge van lichamelijk en/of geestelijke ongeschiktheid te wijten aan ziekte, leeftijd of bijzondere sociale omstandigheden).

Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of biedt ondersteuning aan de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

Wat verwachten we van jou?

Je bent in het bezit van een diploma dat toegang geeft tot het beroep van verzorgende in de thuiszorg zoals o.a. een diploma TSO in de richting sociaal technische wetenschappen, gezondheids- en welzijnswetenschappen, leefgroepenwerking, .... een diploma BSO in de richting thuis- en bejaardenzorg/zorgkundige, kinderzorg, .. of een certificaat/diploma uit het volwassenonderwijs in de richting polyvalent verzorgende/thuis- en bejaardenzorg, ...

Je beschikt over een rijbewijs B.

Wij zoeken iemand die sterk geïnteresseerd is in de sociale sector, geëngageerd, sociaal vaardig en flexibel is.

Wat hebben we jou te bieden?

Een boeiende en afwisselende job met een tijdelijk deeltijds contract.

Een bruto voltijds maandloon tussen € 1.965,88 en

€ 3.307.90 (niveau C1-C2).

Werken voor een stabiele werkgever.

Vriendelijke verantwoordelijken die je waarderen.

Maximaal aantal verlofdagen, namelijk 35 dagen voor een voltijds medewerker.

Flexibel werkrooster met aandacht voor een goede privé-werkbalans.

Maaltijdcheque van €8 per gewerkte dag.

Fietsvergoeding.

Eindejaarspremie, vakantiegeld, verplaatsingsvergoeding.

Voor meer informatie in verband met deze functie, de arbeidsvoorwaarden en de

selectieprocedure kan u contact opnemen met Shanna Denys, verantwoordelijke gezinszorg,

via tel. 014/38 90 31 of e-mail: shanna.denys@dessel.be.

Heb je interesse?

Bezorg jouw sollicitatiebrief, CV, een kopie van jouw diploma, een uittreksel uit het strafregister niet ouder dan 3 maanden en een ingevuld inschrijvingsformulier uiterlijk op woensdag 3 juni 2020 aan Hafsa Baki, afdelingshoofd welzijn, met de vermelding “sollicitatie medewerker gezinszorg vervanging”. Dit kan via een aangetekend schrijven, via e-mail (hafsa.baki@dessel.be) of tegen ontvangstbewijs op het Sociaal Huis ‘ De Pastorij’, Pastorijstraat 2, 2480 Dessel.

Het inschrijvingsformulier kan je van onze website downloaden, kan je op verzoek digitaal verkrijgen of is te verkrijgen in het Sociaal Huis.

Examenprogramma

De aanwervingsprocedure bestaat uit twee delen. Het schriftelijk gedeelte gaat door op maandag 8 juni 2020 om 17u in de cafetaria van sporthal Brasel (Sportpark 2, Dessel). Het mondeling gedeelte gaat door op woensdag 10 juni 2020 in de raadzaal van het Sociaal Huis (Pastorijstraat 2, Dessel). Het exacte tijdstip voor het mondeling gedeelte word je meegedeeld op 9 juni 2020.