Lokale gemeenschap Dessel injecteert 300.000 euro in lokale economie

Gepubliceerd op vrijdag 3 juli 2020 9 u.
Steun onze handelaars en koop in juli en augustus de Desselse Kadobon aan een voordelig tarief!

Na de lockdown van de voorbije maanden begint alles weer wat meer 'normaal' te worden. Onze lokale handelaars, ondernemers en horecazaken zijn opnieuw geopend en staan klaar om alle bezoekers met open armen te ontvangen (binnen de geldende corona-maatregelen). Lokaal bestuur Dessel vindt dit het juiste moment om hen een hart onder de riem te steken.

Koop je Kadobon van 15 euro aan 12 euro!

Elk gezin uit Dessel, ongeacht het aantal gezinsleden, kan maximaal 5 Desselse cadeaubonnen kopen aan 12 euro per bon in plaats van 15 euro per bon. Wanneer je voor 75 euro aan cadeaubonnen koopt, betaal je maar 60 euro. De vermindering is enkel van toepassing op de cadeaubonnen met de waarde van 15 euro, niet op deze met de waarde van 5 euro. Koopt elk gezin zijn 5 cadeaubonnen zal dit een injectie geven van 300 000 euro in de lokale economie. Lokaal bestuur Dessel neemt daarvan 60 000 euro voor haar rekening.

Steun hiermee onze lokale handelaars! Ze hebben het hard nodig.

Met deze cadeaubonnen kan je o.a. gaan winkelen of een hapje en een drankje consumeren bij onze lokale horeca. Aangezien er met de aangekochte cadeaubonnen enkel bij de Desselse (deelnemende) handelaars kan betaald worden, wil zeggen dat dit bedrag resoluut terug naar de Desselse handelaars komt.

Enkel te koop in administratief centrum "De Plaetse" in juli en augustus

Deze kortingsactie loopt gedurende de maanden juli en augustus. De cadeaubonnen aan een verminderd tarief kunnen enkel aangekocht worden aan het onthaal van het administratief centrum “De Plaetse” en dit tijdens de gebruikelijke openingsuren. Online of bij verkooppunt Bakkerij Elsakker zijn de bonnen ook nog te koop, maar zal deze korting niet van toepassing zijn. De cadeaubonnen blijven na aankoop nog één jaar geldig.

www.desselskado.be

Kijk snel op www.desselskado.be en ontdek welke handelaars, ondernemingen en horecazaken het Dessels Kado als betaalmiddel aanvaarden.

Kom dus zeker jullie cadeaubonnen aankopen en geef onze lokale economie hiermee een extra duwtje in de rug!

Het Dessels Kado is een initiatief van het Lokaal bestuur Dessel en UNIZO Dessel, met ondersteuning van de raad voor lokale economie en staat open voor alle Desselse ondernemers.

Heb jij als onderneming, handelaar, winkel, horecazaak, .. interesse om dit betaalmiddel ook in jouw zaak te aanvaarden? Schrijf je dan in via www.desselskado.be.