Koop lokaal: steun onze eigen lokale handelaars ook tijdens de Corona-maatregelen!

Gepubliceerd op vrijdag 3 april 2020 11.52 u.
De maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus Covid-19 tegen te gaan, hebben verregaande gevolgen, ook voor onze lokale handelaars. Maar sommigen zorgen ervoor dat je ook tijdens deze periode bij hen kan blijven kopen!

De maatregelen die gelden tijdens de Corona-crisis hebben een impact op onze lokale handelaars. Heel wat handelszaken zijn genoodzaakt om te sluiten.

Maar onze lokale handelaars blijven niet bij de pakken zitten, en hebben verschillende oplossingen bedacht om ook in deze tijd een alternatieve dienstverlening aan te kunnen bieden!

Hoe kunnen ondernemers hun aanbod en dienstverlening kenbaar maken?

Unizo Dessel past momenteel de website www.Desselskado.be aan om iedere Desselse winkel, handelaar, onderneming, zelfstandige de kans te geven om daar gratis hun gegevens op te plaatsen met eventuele maatregelen die er genomen worden tijdens deze coronaperiode. Speciale openingsuren, mogelijkheid en manier tot afhaling of levering, dringende herstellingen, mogelijkheid tot videoconferentie, enz., het kan er allemaal op geplaatst worden. Zelfs zonder webshop kan je mensen bereiken en dat is net de bedoeling.

Op deze manier wil Unizo Dessel en lokaal bestuur Dessel het lokaal ondernemen, het “winkelhieren” zoals men bij Unizo zegt, nog eens extra promoten.

Dessels Kado

De lokale handelaars kan je ook steunen door een Dessels Kado te kopen. Door deze aankoop zijn we zeker dat het geld besteed wordt bij onze Desselse handelaars. Je kan het Dessels Kado aankopen via www.desselskado.be.

Bij bakker Elsakker op de Molsebaan kan je ook terecht voor de aankoop van het Dessels Kado.

Er zijn cadeaubonnen te koop van 5 en 15 euro.

Meer info over Dessels Kado: www.desselskado.be .