Inschrijvingsdag Roefel op zondag 16 juni 2019

Gepubliceerd op woensdag 22 mei 2019 8 u.
Ook dit jaar komt Roefel langs in de Spinhallen in Dessel. Noteer alvast 31 augustus met stip in jullie agenda! De inschrijvingsdag gaat door op zondag 16 juni 2019 tussen 9 en 11 uur in administratief centrum "De Plaetse".

Al wie tussen 6 en 14 jaar oud is, kan dan een keuze maken uit een heleboel boeiende activiteiten in 3 sessies, o.a. bezoek Radio Mol, BMX, brandweer, jeep, djembe, hondenschool, tumbling, ....

Een flyer met alle activiteiten wordt uitgedeeld via de Desselse scholen.

Dit jaar sluiten we, net zoals vroeger, af op Dessel Swingt, met een optreden speciaal voor onze Roefelaars! De ouders kunnen hun kinderen daar nadien komen afhalen.

Inschrijvingsdag
Inschrijven kan enkel op zondag 16 juni 2019 tussen 9 en 11 uur in administratief centrum “De Plaetse”.

Breng je ingevuld inschrijvingsstrookje en 5 euro inschrijvingsgeld mee! Hiervoor genieten de deelnemers van een keigezellige en creatieve dag onder begeleiding van gemotiveerde vrijwilligers inclusief een drankje, een vieruurtje en een geschenkje. Bovendien zijn alle deelnemers gratis verzekerd. Opgelet: je mag maximum 4 kinderen per persoon inschrijven. 

Vrijwilligers gezocht!
Ook aan de oudere jeugd en volwassenen doen we nog een speciale oproep. Roefeldag is een enorme organisatie, maar Dessel heeft door hulp van talloze vrijwilligers bewezen dat Roefel nog steeds succes kent. Daarom doen we weerom een beroep op iedereen die een handje wil toesteken (begeleiders, auto’s voor vervoer, …). Iedereen die wil meewerken, ook al is het maar voor even, is van harte welkom. Wie dit de vorige jaren deed, weet dat het zeker de moeite waard is.

Vrijwilligers kunnen hiervoor het inschrijvingsformulier invullen en meebrengen op de inschrijvingsdag of in de brievenbus van administratief centrum “De Plaetse”, Hannekestraat 1 stoppen. Je kan ook steeds contact opnemen met de afdeling vrijetijd. 

Meer info
Roefeldag 2019 in Dessel is een organisatie van de gemeente Dessel, ondersteund door de gemeentelijke jeugdraad en vele vrijwilligers.

afdeling Vrijetijd
tel. 014 38 99 20
e-mail: vrijetijd@dessel.be