Heb jij interesse om iemands buddy te worden?

Gepubliceerd op woensdag 5 juni 2019 7.49 u.
Je wil graag je talenten ontwikkelen en mee kansarmoede bestrijden, je bent leergierig en laat je niet weerhouden door een tegenslag, word dan buddy en maak mee het verschil ! Kom naar de infosessie op 18 juni 2019 en kom meer te weten.

Als buddy ga je op stap met iemand die door omstandigheden niet meer gelooft in zichzelf. Jullie spreken als duo regelmatig af om samen iets te doen (een goede babbel, wandelen, koken,…). Door jouw aanwezigheid en ondersteuning krijgt jouw buddy opnieuw vertrouwen in zichzelf en kan hierdoor de regie van zijn/haar leven weer in eigen handen nemen. 
 
Heb je interesse om mee te werken, kom dan naar onze één van onze informatieavonden
11 juni in het Dienstencentrum Ten Hove in Mol om 19u 
18 juni in de Raadzaal van het Sociaal Huis, Pastorijstraat 2 in Dessel om 19u 
24 juni in het Dienstencentrum Den Travoo in Balen om 19u 

Tijdens deze info-avond hoor je alles over de opleiding en het buddytraject en vertellen buddy’s over hun persoonlijke ervaringen. 

Buddy zijn kan je leren ! 
Een intensieve opleiding geeft je inzicht in kansarmoede en empowerment. Je oefent de juiste basishouding om verbinding te maken met jouw buddy. Je wordt Meester in empowerment en tegelijk een veerkrachtiger collega, partner, ouder. 

Je staat er niet alleen voor!
Onze ArmenTeKort Buddy Community betekent veel voor ons. Via regelmatige opvolging, driemaandelijkse intervisies en uitdiepende masterclasses bieden we jou structurele ondersteuning in je traject als buddy. 

Meer info
Wil je meer informatie, surf dan naar www.armentekort.be, bel Suzy Maes 0475 464 211 of mail naar Fien.cox@blenders.be