Gemeente Dessel biedt voortaan ook voordeeltickets voor het vernieuwde zwembad van Mol aan

Gepubliceerd op woensdag 10 april 2019 10.29 u.
Desselaars kunnen aan de onthaalbalie van administratief centrum “De Plaetse” zwemtickets voor het zwembad van Arendonk en Geel aankopen aan een voordeeltarief. Een unieke promotie die nu toch al jaren zeer succesvol verloopt. Vandaag vandaag zijn er ook tickets voor het zwembad van Mol te koop.

Onlangs werd het nieuwe zwembad van Mol officieel geopend. Het gloednieuwe zwembad beschikt over een 25-meterbad, een instructiebad, een peuterzone, de onontbeerlijke buisglijbaan en een interactieve sprayzone. Een geschikt moment dus om ook met het zwembad van Mol een samenwerking aan te gaan.

Als niet-inwoner van Mol betaal je als volwassene 5 euro voor een zwemticket, voor kinderen van 3 tot 16 jaar 4,50 euro. Door de middelen die we in het meerjarenplan sport hebben voorzien, ter promotie van het zwemmen, kunnen we ook voor Desselaars de zwemtickets aan een voordeliger tarief aanbieden. Het systeem is gelijkaardig aan het systeem dat we al jaren toepassen voor het zwembad van Arendonk en Geel.

De tarieven liggen wel ietsjes anders: volwassen Desselaars (vanaf 16 jaar) betalen aan de onthaalbalie in het administratief centrum 4 euro voor een zwemticket in Mol, kinderen van 3 tot 16 jaar 3,50 euro, een korting van 1 euro per zwembeurt.

Eind juni gaat ook het vernieuwde buitenzwembad in Mol open. De zwemtickets voor Mol gelden zowel voor het binnenbad als het buitenbad.

De zwemtickets voor Arendonk en Geel blijven ook nog steeds te koop aan het bestaande voordeeltarief, zijnde:
- 3 euro voor een zwemticket voor een volwassene in Geel
- 2 euro voor een zwemticket voor een kind in Geel
- 1,50 euro voor een zwembeurt in Arendonk