Fiets mee met de plezantste afsluiter van de zomer: De Schakel

Gepubliceerd op vrijdag 11 augustus 2017 8.30 u.
Op zondag 27 augustus 2017 wordt er opnieuw “geschakeld” in Dessel en de rest van de Kempen

De geoefende en sportieve fietser kan verschillende routes uitstippelen van meer dan 100 km terwijl er voor de recreatieve fietser en gezinnen met jonge kinderen heel wat keuzes zijn vanaf 25 km. We zorgen er steeds voor dat er zoveel mogelijk langs verkeersvrije of verkeersluwe wegen gefietst wordt. In elke hut is er animatie voorzien waarbij we zeker de kinderen niet vergeten en waar men zijn beste beentje voorzet om de hongerigen te spijzen en de dorstigen te laven.

Deelnameprijs en prijzenpot
De deelnameprijs bedraagt 4 euro. Bij deelname krijgt elke deelnemer bij het vertrek een appel, een wafel, een fietswimpel, een routeplan. Men is bovendien verzekerd en bij pech is VAB al onderweg.

Bij het inleveren van de deelnamestrook kan je een van onze fantastische prijzen winnen. In onze prijzenpot zitten er dit jaar voor meer dan 17 000 euro prijzen zoals: 2 splinternieuwe e-bikes geschonken door Batavus en 6 weekverblijven in Zuid-Frankrijk bij Vlaamse B&B's ter waarde van gemiddeld 600 euro. De moeite, niet. Maar daar houdt het zeker niet op. Op onze website kan je alle te winnen prijzen vinden. Wat moet je daar voor doen? Gewoon meedoen en genieten!

Vertrekken aan het Campinastrand in Dessel
Vertrekken kan je aan het Campinastrand, Zanddijk 62A tussen 8 en 14 uur. De controlepost is open tot 18 uur. Er zijn verschillende afstanden mogelijk.

Iedereen die in Dessel vertrekt, neemt deel aan een gratis tombola en maakt kans op één van de ‘Dessels Kado’-bonnen. Kinderen ontvangen een leuk speelgoedje bij hun inschrijving.

Terwijl de ouders zich amuseren in de cafetaria of op het terras met prachtig uitzicht uitzicht op de vijvers, kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven in de speeltuin. Vanaf ’s middags is er live muziek en kan je proeven van de alomgekende “reuzewafels” en van de Kempische “strandfritjes” met bijhorende snacks.

Vertrek je liever ergens anders? Geen probleem! Vertrekken kan op maar liefst 44 plaatsen in de Kempen.

Meer info
www.schakel.be