Erfgoeddag ‘Op velo Bristol’

Gepubliceerd op donderdag 12 april 2018 11.45 u.
Speciaal voor Erfgoeddag organiseert Erfgoedcel k.ERF op zondag 22 april een grandiose, knotsgekke, feestelijke Bollekeskermis op de Expo ‘Op velo Bristol’.

In de Kempense volksmond worden verkiezingen ook wel een lacherig ‘bollekeskermis’ genoemd. ‘Kies voor Erfgoed’, dat is het thema van Erfgoeddag 2018.

Win jij een echte Bristolfiets op de ‘Grote Bristol Bollekeskermis’ op 22 april?

Wie de ‘bollekes’ inkleurt en zijn stembiljet indient, maakt bovendien kans om een echte, rijklare Bristolfiets te winnen. Iedereen is welkom tussen 10 en 18 uur in De Zwaan, Markt 24 in Mol. De toegang is gratis. De ‘Bollekeskermis’ sluit meteen ook het grote eerbetoon af aan de vroegere fietsenfabriek Bristol dat eind maart met tal van activiteiten van start ging: ‘Op velo Bristol’.

Stem uitbrengen

Wat is volgens jou hét mooiste Bristolvoorwerp in de expo ‘Op velo Bristol’? Wie was dé meest
memorabele Bristolwielrenner? Dat zijn onder andere vragen op ons Bristolstembiljet. Win een authentieke Bristolfiets! Geen kermis zonder prijzen. Alle deelnemers aan onze Bollekeskermis krijgen een Bristolverrassingspakket. Uit de ingediende stembiljetten trekken wij enkele winnaars die één van onze mooie Bristolprijzen winnen. De hoofdprijs is een echte Bristolfiets, rijklaar gemaakt met dank aan het Fietsenatelier van vzw De Sprong. Niet anoniem stemmen dus!

Laatste kans bezoek expo ‘Op velo Bristol’

Een extra reden om die dag af te zakken naar De Zwaan in Mol: de Expo ‘Op velo Bristol’ is op zondag 22 april de laatste dag open. De tentoonstelling ‘Op velo Bristol’ dompelt je onder in het verhaal van Bristol.