Een herfstvakantie vol activiteiten

Gepubliceerd op maandag 9 september 2019 10.50 u.
In de herfstvakantie pakt de afdeling vrijetijd van Lokaal Bestuur Dessel voor het eerst uit met een uitgebreid grabbelpasprogramma. De grabbelpas is een boeiend en afwisselend vrijetijdsaanbod voor kinderen van 4 tot en met 16 jaar.

Van maandag tot en met donderdag kunnen kinderen deelnemen aan allerlei activiteiten zoals een workshop koken, bloemschikken, knutselen, maar ook sportieve activiteiten en bv. een uitstap naar de brandweer komen aan bod. Ook voor de oudere kinderen is er een leuk aanbod zoals een workshop make-up. Het is een gevarieerd programma waarin iedereen wel iets kan vinden wat hij/zij leuk vindt.

Hoe kan je inschrijven?

Inschrijven kan online via het online reservatiesysteem i-School. Je registreert je familie met alle gezinsleden. Daarna kan je je kinderen inschrijven. De registratie doe je best vooraf zodat je op het moment van inschrijvingen meteen aan de slag kan. De inschrijvingen voor de activiteiten starten op donderdag 26 september 2019 om 17 uur.

De inschrijving moet meteen online betaald worden, dus hou je bankkaart bij de hand. Een inschrijving lukt enkel als ook de betaling in orde is gebracht. Je krijgt hiervan een bevestiging per e-mail. Wie geen computer heeft, kan op donderdag 26 september vanaf 17 uur langskomen bij de afdeling vrijetijd in administratief centrum “De Plaetse”, waar de medewerkers de inschrijving zullen behandelen. In het programmaboekje staat per activiteit vermeld hoeveel deelnemers er kunnen inschrijven. Deze beperking is nodig om alles in goede banen te leiden.

Via de Desselse scholen wordt het programmaboekje verdeeld en ook op www.dessel.be/grabbelpas vind je alle informatie terug.

Meer info

Afdeling vrijetijd – jeugd
Hannekestraat 1
2480 Dessel
Tel. 014 38 99 20
E-mail: vrijetijd@dessel.be