De Sas4-Toren in 360°: een unieke belevenis

De mooie Sas4-Toren is een ware toeristische trekpleister in onze gemeente. Jaarlijks beklimmen gemiddeld 40.000 mensen de 216 treden om het prachtige uitzicht over onze blauwgroene regio te bewonderen!

Niet iedereen heeft echter de mogelijkheid om de klim naar boven te doen. Om senioren, mensen met een beperking of met hoogtevrees toch de kans te geven van dit uitzicht te genieten, werd er een 360°-reportage ontwikkeld. 

Hoe kan je deze unieke ervaring beleven?

Via www.360-tour.be/gemeentedessel/sas4toren kan je alle beelden bekijken. Door op een infospot te klikken krijg je bovendien info over onze gemeente of toeristische troeven.

Zowel in het administratief centrum "De Plaetse", de bib en van 15 april tot 15 oktober in het bezoekerscentrum van de Sas4-Toren, kan je een VR-bril vragen om de klim virtueel te maken. Je komt zelfs tot boven op het dak wat anders niet mogelijk is! Kom het zeker proberen, want het is nét echt... Vraag ernaar bij onze medewerkers!

Heb je zelf een VR-bril, dan kan je via de volgende link thuis vanuit je luie zetel de toren beklimmen of een kijkje nemen in de speeltuin:
- www.360-tour.be/gemeentedessel/sas4toren/VR (voor standaard VR-brillen)
- www.360-tour.be/gemeentedessel/sas4toren/VR2 (voor Samsung VR-brillen)