Breng jouw kunst naar buiten

Gepubliceerd op dinsdag 14 maart 2017 8.12 u.
Het bezoekerscentrum aan de Sas4-Toren in Dessel heeft een beperkte ruimte ter beschikking om kunstwerken tentoon te stellen.

In de maanden juni, juli, augustus en september bieden wij kunstenaars, creatievelingen en verenigingen de kans om hun werk te tonen. We verkiezen dit te doen op maandbasis, afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Wat moet je hiervoor doen?

Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact op met de dienst toerisme, tel. 014 38 99 35 of via e-mail: toerisme@dessel.be. Op www.dessel.be (zoek op tentoonstellingen) vind je de gebruiksovereenkomst, die in tweevoud dient ingevuld te worden. Dit ingevulde document bezorg je zo snel mogelijk.

Wat kost dit?

Voor Desselse kunstenaars en verenigingen is tentoonstellen gratis. Wel vragen wij een waarborg van 100 euro, die na de tentoonstelling wordt terugbetaald.

Woon je buiten Dessel, dan betaal je naast de waarborg een bedrag van 100 euro om de kosten van de verzekering te dekken.

Meer info
Dienst toerisme
Hannekestraat 1
2480 Dessel
Tel. 014 38 99 35
E-mail: toerisme@dessel.be
www.dessel.be 

Liever tentoonstellen in administratief centrum “De Plaetse”?

Ook dat kan. Administratief centrum “De Plaetse” beschikt over een ruime tentoonstellingsruimte. Hier gelden dezelfde voorwaarden. Heb je interesse, neem dan contact op met de afdeling info & vrijetijd, tel. 014 38 99 32, e-mail: cultuur@dessel.be.