Wandeling geestelijke gezondheid

Op zondag 4 oktober 2020 organiseert het OCMW van Dessel een vrije wandeling tijdens de 10 – daagse van de Geestelijke Gezondheid. Je kan kiezen uit een rolstoelwandeling van 3,5 km of een wandeling van 10 km. Starten doe je aan administratief centrum “De Plaetse”, Hannekestraat 1 in Dessel. De wandelroute kan afgehaald worden tussen 10 en 15 uur. Deelname is volledig gratis. Vergeet zeker je ...
Op zondag 4 oktober 2020 organiseert het OCMW van Dessel een vrije wandeling tijdens de 10 – daagse van de Geestelijke Gezondheid.
Je kan kiezen uit een rolstoelwandeling van 3,5 km of een wandeling van 10 km.
Starten doe je aan administratief centrum “De Plaetse”, Hannekestraat 1 in Dessel. De wandelroute kan afgehaald worden tussen 10 en 15 uur.
Deelname is volledig gratis.
Vergeet zeker je mondmasker niet mee te brengen. Dit is verplicht in administratief centrum “De Plaetse” en aanbevolen op die plaatsen waar de afstand niet kan gegarandeerd worden. Neem ook zeker een drankje en snack mee voor onderweg, zodat je batterijen goed opgeladen blijven.
Vooraf inschrijven is niet nodig. Je moet je wel ter plaatse registreren in het kader van de coronamaatregelen.
Let op: wandeling gaat door onder de huidige voorzorgsmaatregelen, met de bubbel van 5 + 5 extra personen (maximum 10). Indien de voorzorgsmaatregelen verstrengen of versoepelen wordt dit gecommuniceerd via de facebookpagina en website van lokaal bestuur Dessel.
Onder voorbehoud wordt deze wandeling gekoppeld aan een wedstrijd met een leuke prijs.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Administratief Centrum "De Plaetse"

Contact

Zoek meer over