Te voet naar Scherpenheuvel

KWB Witgoor gaat, net als de voorgaande jaren, op 9 mei opnieuw te voet naar Scherpenheuvel. Deze tocht, van +- 40 kilometer, leggen we af met een leuke groep, we voorzien regelmatig een pauze én houden het tempo zo dat iedereen die wenst deze tocht met ons kan maken. Zij die wensen mee te gaan, kunnen vanaf nu inschrijven. Deelnemen kost slechts 6 euro voor onze leden. Niet-leden betalen een ...
KWB Witgoor gaat, net als de voorgaande jaren, op 9 mei opnieuw te voet naar Scherpenheuvel. Deze tocht, van +- 40 kilometer, leggen we af met een leuke groep, we voorzien regelmatig een pauze én houden het tempo zo dat iedereen die wenst deze tocht met ons kan maken.

Zij die wensen mee te gaan, kunnen vanaf nu inschrijven. Deelnemen kost slechts 6 euro voor onze leden. Niet-leden betalen een bijdrage van 10 euro. In deze prijs zijn de kilometers, een lekker stuk fruit en water, een overheerlijk ontbijt (spek met een lekkere boterham en koffie), een heerlijke koffiekoek én tof gezelschap inbegrepen ! We voorzien in deze prijs ook vervoer terug om ons na onze tocht weer netjes in 't Witgoor zal afzetten.

In Scherpenheuvel zelf zullen we plaats reserveren in een brasserie, waar zij die het willen, vrijblijvend, iets kunnen eten.

Het vertrek is voorzien om 4u00 op het Meiplein. Vroeg opstaan is dus zeker de boodschap. Haal alvast die wandelschoenen boven, geef ze een extra laagje blink en begin te trainen! Dan zien wij elkaar op 9 mei …

Er bestaat ook de mogelijkheid om vanaf Geel–Bel mee te stappen, vertrek aldaar omstreeks 6u00. Zij die wensen om vanaf Geel mee te stappen, geef dit door bij uw inschrijving, dan kunnen we jullie verwittigen hoe laat we daar zullen passeren. Op die manier houden we elkaar op de hoogte.

Inschrijven kan via KWB.witgoor@hotmail.com of bij Koen Claessen (tel: 0494/29 78 24) voor 25 april 2020. Wij hopen dit jaar evenveel wandelaars op het Meiplein te begroeten als op onze vorige edities.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

€ 11,00
Basistarief: 11,00 €; KWB-Leden: 6,00 €

Waar

Organisatie

KWB Witgoor

Zoek meer over