Foorloop: GEANNULEERD

Geannuleerd omwille van de coronamaatregelen. De gezelligste jogging van de streek, zo omschrijven wij de Foorloop graag. Een loopwedstrijd waar klein en groot alle aandacht krijgen en de nodige aanmoedigingen krijgen toegeschreeuwd. Zowel de geoefende loper als de beginnende jogger “die voor zijn plezier” wenst mee te doen, vindt hier zijn gading. Want ons motto is “deelnemen is belangrijker ...
Geannuleerd omwille van de coronamaatregelen.

De gezelligste jogging van de streek, zo omschrijven wij de Foorloop graag. Een loopwedstrijd waar klein en groot alle aandacht krijgen en de nodige aanmoedigingen krijgen toegeschreeuwd. Zowel de geoefende loper als de beginnende jogger “die voor zijn plezier” wenst mee te doen, vindt hier zijn gading. Want ons motto is “deelnemen is belangrijker dan winnen”.

Op 1 juni 2020 zijn we al aan de 12de editie toe en de sportraad denkt er niet aan om hier snel mee te stoppen. Het is de bedoeling van de sportraad om mensen aan te zetten tot sporten. En dat er veel gelopen wordt in Dessel, bewijzen de vele deelnemers, waaronder in het verleden de burgemeester en een aantal schepenen.

Inschrijven
De kinderen lopen ongeveer 1 of 2 km (14.30 uur), de volwassenen kiezen tussen 5 of 10 km (15.30 uur). De start en aankomst zijn voorzien aan het oude gemeentehuis en het parcours is volledig autovrij. De inschrijvingen, vanaf 13 uur, gebeuren in de Spinhallen in de Pastorijstraat en kunnen gebeuren tot telkens een kwartier voor de aanvang van de reeks waarvoor je inschrijft. De prijsuitreiking en de tombola zijn in de tent achter het oud gemeentehuis. Deelname kost 5 euro voor de 5 en de 10 km, en 2 euro voor de kinderen en G-sporters.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; kinderen: 2,00 €; G-sporters: 2,00 €

Organisatie

gemeentelijke Sportraad Dessel

Zoek meer over