HSP-cirkels voor volwassenen

Rita Lenaerts organiseert een aantal keer per jaar HSP-cirkels op diverse locaties; je bent van harte welkom. Een middag of avond samenkomen in een 'HSP-cirkel' om met andere HSP's te praten, ervaringen te delen en vooral ook te leren van elkaar over alle bijzondere kwaliteiten van het hoogsensitief zijn. Aan de HSP-cirkels kunnen max. 7 personen deelnemen. Zo houden we het klein genoeg, zodat ...
Rita Lenaerts organiseert een aantal keer per jaar HSP-cirkels op diverse locaties; je bent van harte welkom. Een middag of avond samenkomen in een 'HSP-cirkel' om met andere HSP's te praten, ervaringen te delen en vooral ook te leren van elkaar over alle bijzondere kwaliteiten van het hoogsensitief zijn.

Aan de HSP-cirkels kunnen max. 7 personen deelnemen. Zo houden we het klein genoeg, zodat iedereen zich veilig kan voelen en kan iedereen aan bod komen. De cirkel is groot genoeg om voldoende verschillende verhalen, ervaringen en adviezen uit te wisselen!

In elke HSP-cirkel wordt er kort een bepaald thema besproken, daarnaast kunnen we het ook hebben over alles wat we meemaken als HSP's: waar we tegenaan lopen en waar we misschien tips en advies bij kunnen gebruiken maar ook het delen van al de mooie dingen die je meemaakt als hoogsensitief persoon zijn uiteraard zeer welkom! Tevens is dit een fijne plek om andere hoogsensitieve personen te leren kennen en te ontmoeten!
Van 19:00 tot 21:30. Inschrijven verplicht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €

Waar

Groepspraktijk PUUR

Organisatie

Rita Lenaerts

Zoek meer over