Wandel mee met de VVV in 2020

Van februari tot en met september kan je telkens op zondag deelnemen aan vrije wandelingen. Door de Corona maatregelen werd de wandeling van maart, april en mei geannuleerd. Nu deze stilaan versoepeld worden, zullen we moeten blijven rekening houden met de richtlijnen. Het vertrek is telkens mogelijk tussen 10 en 15 uur. Je kan zelf je afstand kiezen van ongeveer 5, 10 of 15 km via het ...
Van februari tot en met september kan je telkens op zondag deelnemen aan vrije wandelingen. Door de Corona maatregelen werd de wandeling van maart, april en mei geannuleerd. Nu deze stilaan versoepeld worden, zullen we moeten blijven rekening houden met de richtlijnen. Het vertrek is telkens mogelijk tussen 10 en 15 uur. Je kan zelf je afstand kiezen van ongeveer 5, 10 of 15 km via het wandelknooppunten netwerk.
Verzamel een stempel op de gratis stempelkaart die je bij De Keeper ontvangt. Als je reeds deelnam aan een vorige wandeling, gelieve dan jouw stempelkaart terug mee te brengen. Als je deelneemt aan 6 of meer wandelingen die VVV Dessel in 2020 organiseert, maak je kans op één van de vele waardebons gesponsord door de deelnemende horeca zaken. Hou je stempelkaart dus goed bij en neem ze mee naar een volgende wandeling.
In ruil voor 5€ ontvang je na de wandeling een proever van het huis. Véél wandelplezier !

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Organisatie

VVV Dessel

Zoek meer over