Lezing “Achter de schermen van de Wetstraat”

Benieuwd hoe het er aan toe gaat achter de schermen bij onze Belgische toppolitici? Op woensdag 12 februari komt journalist Johny Vansevenant ons tijdens een boeiende lezing alles vertellen over het reilen en zeilen in de Wetstraat. Johny Vansevenant (°1958) is de Wetstraatjournalist van de VRT met de meeste ervaring en een van de bekendste radiostemmen van de nieuwsdienst. Sinds 1988 volgt ...
Benieuwd hoe het er aan toe gaat achter de schermen bij onze Belgische toppolitici? Op woensdag 12 februari komt journalist Johny Vansevenant ons tijdens een boeiende lezing alles vertellen over het reilen en zeilen in de Wetstraat.

Johny Vansevenant (°1958) is de Wetstraatjournalist van de VRT met de meeste ervaring en een van de bekendste radiostemmen van de nieuwsdienst. Sinds 1988 volgt hij voor de radio de binnenlandse politiek en legde hij een mooi parcours af als politiek journalist, een carrière waar hij vol enthousiasme over kan vertellen. Hij maakte als verslaggever nog de laatste regering van premier Martens mee en stond bij de start van het kabinet Dehaene nachten aan het kasteel van Hertoginnedal voor het communautaire Sint-Michielsakkoord.

Inschrijven voor deze lezing kan tot en met 11 februari in de bib van Dessel, op het nummer 014 38 99 31 of via bibliotheek@dessel.be De lezing start om 20 uur en gaat door in Scholeke Brasel, Sportpark 2A, Dessel. De inkom bedraagt 5 euro inclusief een drankje.

Deze lezing is een initiatief van Davidsfonds Dessel in samenwerking met de bib van Dessel en met de steun van Vormingplus Kempen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

Scholeke Brasel

Organisatie

Bibliotheek Dessel

Zoek meer over