Omni-sportkamp: GEANNULEERD Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Omwille van de Corona-maatregelen, heeft lokaal bestuur Dessel beslist het omnisportkamp in paasvakantie te annuleren. Er is momenteel nog te veel onduidelijkheid. We vinden dit ontzettend jammer, maar de gezondheid van onze burgers komt op de eerste plaats. Tijdens de 1ste week van de paasvakantie organiseert de sportdienst van Dessel een omni-sportkamp voor kinderen van de lagere school. Na ...
Omwille van de Corona-maatregelen, heeft lokaal bestuur Dessel beslist het omnisportkamp in paasvakantie te annuleren. Er is momenteel nog te veel onduidelijkheid. We vinden dit ontzettend jammer, maar de gezondheid van onze burgers komt op de eerste plaats.

Tijdens de 1ste week van de paasvakantie organiseert de sportdienst van Dessel een omni-sportkamp voor kinderen van de lagere school. Na het grote succes van de voorbije jaren bieden wij opnieuw een gelijkaardig concept aan. Onder begeleiding van enthousiaste, deskundige monitoren van Athlon worden er tal van bekende en minder bekende sporten aangeboden.

De kinderen kunnen inschrijven voor een enkele dag of voor het ganse sportkamp. Per dag is er een maximum deelnemersaantal van 100 kinderen.

Inschrijven en betalen kan vanaf maandag 20 januari om 8 uur tot 27 maart 2020 en doe je via i-School (www.i-school.be/login). Hiervoor dien je eerst geregistreerd te zijn. Registeren doe je via www.i-school.be/Dessel/registreren.

Meer info: www.dessel.be/sportkamp

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

€ 13,00
Basistarief: 13,00 €

Waar

Sporthal Brasel

Organisatie

Sportdienst Dessel

Zoek meer over