Infosessie: stoppen met roken

Na onze succesvolle campagne samen met Balen en Mol in 2017 om te stoppen met roken, starten we in 2020 opnieuw, ditmaal ook samen met Retie, met de unieke mogelijkheid om te stoppen met roken in groep onder begeleiding van een tabakoloog. Vorige keer bleek deze manier een succesformule te zijn. Niet alleen waren er veel inschrijvingen, velen onder hen zijn nu nog steeds gestopt met de sigaret ...
Na onze succesvolle campagne samen met Balen en Mol in 2017 om te stoppen met roken, starten we in 2020 opnieuw, ditmaal ook samen met Retie, met de unieke mogelijkheid om te stoppen met roken in groep onder begeleiding van een tabakoloog. Vorige keer bleek deze manier een succesformule te zijn. Niet alleen waren er veel inschrijvingen, velen onder hen zijn nu nog steeds gestopt met de sigaret en genieten nu dus van een beter uithoudingsvermogen, een beter reuk- en smaakvermogen en heel wat extra geld dat ze nu uitsparen.

Tijdens de eerste week van maart kan je naar een van de infosessies in de vier deelnemende gemeenten komen. Deze infosessies zijn vrijblijvend, daarna kan je nog beslissen om deel te nemen aan het rookstoptraject. Iedereen is overal welkom. Je kan bijvoorbeeld de infosessie volgen in Mol en nadien inschrijven voor de groepssessies in Dessel.

• Mol - maandag 2 maart, 19.30 uur (raadzaal in 't Getouw)
• Balen – dinsdag 3 maart, 19.30 uur (De Kruierie)
• Dessel – woensdag 4 maart, 19.30 uur (GBS De Kangoeroe)
• Retie – donderdag 5 maart, 19.30 uur (GC Den Dries)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

GBS De Kangoeroe

Contact

Organisatie

afdeling vrijetijd

Zoek meer over