Naaistage KIDS Beginners Paasvakantie Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

De naaistages zijn voor kinderen vanaf 8 jaar. De inhoud van de stage is gelijkaardig aan de tweewekelijkse naailessen. De kinderen die nog geen naai-ervaring hebben, starten met een basispakket bij de beginners: leren omgaan met en bedraden van een naaimachine, basisoefeningen stikken, ... Vervolgens worden er enkele kleine werkstukjes gemaakt zoals tasje, pennenzak, toilettas, ... Na ...
De naaistages zijn voor kinderen vanaf 8 jaar. De inhoud van de stage is gelijkaardig aan de tweewekelijkse naailessen. De kinderen die nog geen naai-ervaring hebben, starten met een basispakket bij de beginners: leren omgaan met en bedraden van een naaimachine, basisoefeningen stikken, ... Vervolgens worden er enkele kleine werkstukjes gemaakt zoals tasje, pennenzak, toilettas, ... Na inschrijving ontvang je via mail de nodige info ivm benodigdheden en materiaal. Je ontvangt de patronen van de werkstukken die gemaakt worden.
Na inschrijving ontvang je via mail een betalingsuitnodiging. Pas wanneer de betaling in orde is, is de inschrijving definitief. Daarna ontvang je via mail de nodige info ivm exacte locatie, benodigdheden, het nodige materiaal voor de werkstukken en de patronen voor de werkstukken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

€ 80,00
Basistarief: 80,00 €

Waar

Refter Meikever

Organisatie

Atelier NiNi

Zoek meer over