HAPPY schilderen, intuïtief schilderen

HAPPY-schilderen is een moment voor jezelf om echt blij van te worden. Even je denken los te laten, even niets te moeten. Heerlijk ontspannen je hoofd leeg maken. Je gaat zelf aan de slag en mag je zelf bepalen wat je gaat doen met verf, doek en eventueel structuurmaterialen. Geen opgelegde regels en structuren, helemaal vrij en blij. Je kunt ook kiezen voor DOT PAINTING Na een inleidende ...

HAPPY-schilderen is een moment voor jezelf om echt blij van te worden.

Even je denken los te laten, even niets te moeten. Heerlijk ontspannen je hoofd leeg maken.
.
Je gaat zelf aan de slag en mag je zelf bepalen wat je gaat doen met verf, doek en eventueel structuurmaterialen. Geen opgelegde regels en structuren, helemaal vrij en blij.
Je kunt ook kiezen voor DOT PAINTING

Na een inleidende meditatieve creatieve oefening ga je aan de slag en laat je gebeuren wat er gebeurt. Het intuïtief schilderen en het dot painten brengt je bij je eigen binnenkant. Hier vind je de mooiste dingen.
Kan je ze zonder oordeel laten zijn en van jouw eigen puurheid genieten?
Door jouw denken los te laten en je over te geven aan het proces ontstaan er mooie inzichten, mooie resultaten op het doek en leer je jezelf een stukje beter kennen.

Een ontspannen moment om je hoofd leeg te maken en tijd te nemen voor jezelf. Blij en vrij zal je met een mooi schilderwerk weer naar huis gaan

Je mag van alle materialen in het atelier gebruik maken. Er is thee, koffie en water aanwezig en je kunt genieten van een heerlijk zelfgebakken cake, taart of koekjes. Kortom een gezellige workshop om terug in verbinding met jezelf te komen en rust in je hoofd te krijgen.

Wacht niet te lang met inschrijven, de plaatsen zijn beperkt.

LOCATIE
Kwakkelstraat 9 Dessel

TIJDSTIP
Dinsdag 24 september 19 tot 21:30 uur
Vanaf 18:45 uur staan de koffie en thee klaar.

TARIEF
32,50 euro

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

€ 32,50
Basistarief: 32,50 €

Waar

Organisatie

Vrouwen met PIT

Zoek meer over