Voorstelling meerjarenplan 2020-2025

Al onze inwoners, leden van de adviesraden en geïnteresseerden zijn welkom op de voorstelling van het meerjarenplan 2020-2025 van lokaal bestuur Dessel. Deze vindt plaats op zaterdag 18 januari 2020 om 10 uur in de refter van GBS De Kangoeroe, Lorzestraat 37. Burgemeester Kris Van Dijck zal toelichten welke doelstellingen en acties we de komende jaren willen realiseren, maar ook welke ...
Al onze inwoners, leden van de adviesraden en geïnteresseerden zijn welkom op de voorstelling van het meerjarenplan 2020-2025 van lokaal bestuur Dessel. Deze vindt plaats op zaterdag 18 januari 2020 om 10 uur in de refter van GBS De Kangoeroe, Lorzestraat 37.

Burgemeester Kris Van Dijck zal toelichten welke doelstellingen en acties we de komende jaren willen realiseren, maar ook welke financiële uitdagingen ons te wachten staan.

Afgelopen maanden werd er hard gewerkt aan dit meerjarenplan en moesten er knopen doorgehakt worden. Een meerjarenplan moet namelijk in evenwicht zijn. Als we investeringen doen, of nieuwe initiatieven het leven inroepen, moet er budget zijn om dit te financieren. Een moeilijke oefening, maar het is gelukt.

Niet enkel het beleid, maar ook jij als Desselaar, heeft zijn stem kunnen laten horen. We hebben dialoogtafels georganiseerd rond omgeving, vrije tijd en sociale zaken. Ook via Facebook hebben we online bevragingen gedaan over enkele “kleinere” thema's.

We zijn jullie dankbaar voor de input die we daar verzamelden.
Ben jij ook benieuwd naar het resultaat en wil je graag weten welke plannen lokaal bestuur Dessel de komende zes jaar heeft? Kom dan luisteren op zaterdag 18 januari 2020 om 10 uur in de refter van GBS De Kangoeroe.

Inschrijven doe je via vrijetijd@dessel.be.
Meer info
Afdeling vrijetijd – Lies Mermans
Hannekestraat 1
2480 Dessel
Tel. 014 38 99 39

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

GBS De Kangoeroe

Organisatie

Gemeente Dessel

Zoek meer over