Lezing “zelfsturing in opvoeding” door Jürgen Peeters

Niet meer straffen en belonen, dat klinkt best spannend. Hoe doe je dit en verlies je dan niet de controle of het gezag? Jürgen Peeters geeft tijdens deze lezing tips over hoe je het evenwicht bewaart tussen discipline en een goede relatie met je kinderen. Jürgen Peeters stapte van het onderwijs over naar de jeugdzorg en werd uiteindelijk psychotherapeut. Alle ervaring die hij de afgelopen 25 ...
Niet meer straffen en belonen, dat klinkt best spannend. Hoe doe je dit en verlies je dan niet de controle of het gezag? Jürgen Peeters geeft tijdens deze lezing tips over hoe je het evenwicht bewaart tussen discipline en een goede relatie met je kinderen.

Jürgen Peeters stapte van het onderwijs over naar de jeugdzorg en werd uiteindelijk psychotherapeut. Alle ervaring die hij de afgelopen 25 jaar in het contact met ouders en kinderen en als vader van 3 kinderen heeft opgedaan, bundelde hij in het boek 'Kinderen zijn geen puppy's'.

Kom alles te weten over zelfsturing in opvoeding tijdens deze boeiende lezing op woensdag 4 december in Scholeke Brasel. Inschrijven kan tot en met 4 december in de bib van Dessel, op het nummer 014 38 99 31 of via bibliotheek@dessel.be.

Deze lezing is een samenwerking tussen de Bibliotheek van Dessel, Davidsfonds Dessel en Vormingplus Kempen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

Scholeke Brasel

Contact

Organisatie

Bibliotheek Dessel

Zoek meer over