Infosessie duurzame mobiliteit

Wat zorgt ervoor dat mensen korte verplaatsingen te voet doen? Hoe krijg je verstokte autobestuurders op hun fiets? En autodelen, hoe doe je dat? De nieuwe Energiefit-infosessie 'duurzame mobiliteit' brengt opheldering. Wat mag je verwachten? Geen saaie opsomming van alle mogelijke 'groene' alternatieve vervoersmiddelen, maar het inspirerende verhaal van 4 verschillende personen, die elk ...
Wat zorgt ervoor dat mensen korte verplaatsingen te voet doen? Hoe krijg je verstokte autobestuurders op hun fiets? En autodelen, hoe doe je dat?

De nieuwe Energiefit-infosessie 'duurzame mobiliteit' brengt opheldering.

Wat mag je verwachten?
Geen saaie opsomming van alle mogelijke 'groene' alternatieve vervoersmiddelen, maar het inspirerende verhaal van 4 verschillende personen, die elk vanuit hun eigen achtergrond en specifieke context, één jaar lang hun mobiliteitsprofiel onder de loep namen. We beschrijven elke persoon aan de hand van zijn gezinssamenstelling, leeftijd, financiële situatie en woonplaats.

Heel verrijkend om te zien hoe er voor iedereen een gepaste oplossing bestaat. We vergelijken de nieuwe situatie na één jaar met de oude. De resultaten op vlak van budget, reistijd, milieuscore en persoonlijk welbevinden zijn verbluffend.

Doorheen de verhalen krijgen de deelnemers op een interactieve manier feiten, tendensen en achtergrondinformatie. We nodigen iedereen ook uit om het eigen verplaatsingsgedrag tegen het licht te houden. Iedereen stapt of trapt naar huis met een fietstas vol nieuwe inzichten en oplossingen!

Schrijf je vandaag nog in!
Deze infosessie is gratis. Wacht wel niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt.

De infosessie rond duurzame mobiliteit heeft plaats op 15 oktober in de raadzaal van administratief centrum “De Plaetse”, Hannekstraat 1 in Dessel, om 20 uur.

Inschrijven kan via de website www.fluvius.be/energiefit, of bij de afdeling grondgebiedzaken in administratief centrum “De Plaetse”, Hannekestraat 1 tijdens de openingsuren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Administratief Centrum "De Plaetse"

Organisatie

Fluvius

Zoek meer over