Meneer Stoffel en zijn zotte zaalshow! Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Op zaterdag 2 november 2019 komt Meneer Stoffel langs in de refter van gemeentelijke basisschool “De Kangoeroe”, Lorzestraat 37 in Dessel. Meneer Stoffel brengt “zijn zotte zaalshow”, een show gericht op kinderen van 3 tot 8 jaar oud. De show start om 14 uur, de deuren openen om 13.30 uur. Verwacht geen klassieke goochelaar maar ook geen clown, verwacht Meneer Stoffel ... Een typetje dat zowel ...
Op zaterdag 2 november 2019 komt Meneer Stoffel langs in de refter van gemeentelijke basisschool “De Kangoeroe”, Lorzestraat 37 in Dessel.

Meneer Stoffel brengt “zijn zotte zaalshow”, een show gericht op kinderen van 3 tot 8 jaar oud. De show start om 14 uur, de deuren openen om 13.30 uur.

Verwacht geen klassieke goochelaar maar ook geen clown, verwacht Meneer Stoffel ... Een typetje dat zowel de kleinste kinderen als de grotere kinderen kan aanspreken! Meneer Stoffel komt voor groot en klein een fantastische, interactieve animatie-goochelshow brengen ... maar is toch wel zenuwachtig en dat geeft aanleiding tot allerhande leuke en grappige situaties! Uiteindelijk zullen de kinderen hem helpen om alles tot een goed en verrassend einde te brengen.

Prijs
Kinderen tussen 2 en 10 jaar oud betalen 3 euro, ben je ouder dan 10 jaar, dan betaal je 5 euro inkom. Kinderen jonger dan 2 jaar betalen geen toegang.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

€ 3,00
Basistarief: 3,00 €; 2-10 jaar: 3,00 €; +10 jaar: 5,00 €; -2 jaar: 0,00 €

Waar

GBS De Kangoeroe

Contact

Zoek meer over