Desselse quiz

Desselse quiz Deze namiddag staat in het teken van je kennis van Dessel en gezellig samenzijn. Tijdens deze middag worden er via een plezante quiz weetjes uitgewisseld over vroeger en nu. Denk maar aan de vele bijnamen die Dessel rijk is, of leuke Desselse anekdotes. Samen verbroederen in het Dessels verleden. Wanneer: donderdag 21/11/2019 van 19u30 tot 21u00 Waar: Scholeke Brasel Prijs: ...
Desselse quiz
Deze namiddag staat in het teken van je kennis van Dessel en gezellig samenzijn. Tijdens deze middag worden er via een plezante quiz weetjes uitgewisseld over vroeger en nu. Denk maar aan de vele bijnamen die Dessel rijk is, of leuke Desselse anekdotes. Samen verbroederen in het Dessels verleden.

Wanneer: donderdag 21/11/2019 van 19u30 tot 21u00
Waar: Scholeke Brasel
Prijs: gratis
Organisatie: Heemkundige Kring
Info en inschrijven: Je kan tot en met 31/10/2019 je ploeg (maximum 6 personen) inschrijven via het Sociaal Huis en de seniorenverenigingen. Ook individuele deelnemers zijn van harte welkom. Er worden ter plaatsen bijkomende ploegen gevormd.

De winnende ploeg maakt kans op een mooie prijs. Bovendien is er een aanwezigheidstombola waardoor elke quizer eveneens kans maakt op een leuke prijs... want deelnemen is belangrijker dan winnen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Scholeke Brasel

Organisatie

Sociaal Huis Dessel

Zoek meer over