Sportweek 2019: Spel zonder grenzen

Al enkele jaren organiseert waterskiclub Mol-Ski naast het kanaal Dessel – Kwaadmechelen hun “Spel zonder Grenzen”. Dit “Spel zonder Grenzen” is een vriendschappelijke wedstrijd tussen verschillende teams waarbij diverse proeven dienen te worden afgelegd, zowel op als naast het water. Iedereen kan en mag deelnemen. Voor de proeven op het water is geen ski-ervaring vereist. Je hoeft geen lid te ...
Al enkele jaren organiseert waterskiclub Mol-Ski naast het kanaal Dessel – Kwaadmechelen hun “Spel zonder Grenzen”. Dit “Spel zonder Grenzen” is een vriendschappelijke wedstrijd tussen verschillende teams waarbij diverse proeven dienen te worden afgelegd, zowel op als naast het water.

Iedereen kan en mag deelnemen. Voor de proeven op het water is geen ski-ervaring vereist. Je hoeft geen lid te zijn van de waterskiclub en leeftijd speelt geen rol. Kunnen zwemmen is uiteraard wel een must. Het aantal deelnemers per ploeg wordt ter plaatse bepaald en is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Ook dit jaar wordt er weer gestreden voor een mooie beker die de Sportraad ter beschikking stelt. Alle deelnemers krijgen een aandenken voor hun deelname.

Misschien dé gelegenheid om met vrienden, familie, buren, jeugd- of sportvereniging een dagje ongeëvenaard plezier te beleven.

Briefing deelnemers om 11.30 uur. Spelen starten om 12 uur.

Meebrengen: zwemkledij en een goed humeur!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

€ 3,00
Basistarief: 3,00 €

Waar

Waterski-club Mol-Ski

Tickets

Organisatie

Waterski-club Mol-ski

Zoek meer over