Sportweek 2019: Kleuterspeelparadijs Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Een dag waarop kleuters t.e.m. 6 jaar zich volledig kunnen uitleven en naar hartenlust kunnen ravotten. De sportraad voorziet verschillende attracties waaronder een springkasteel, luchtkussen, klim- en kruipparcours, enzovoort. Er zijn ook verschillende loopfietsen, driewielers, auto's of pedalo's. Het is dan ook een ideale gelegenheid om uw kleuter op ontdekking te laten gaan en in alle ...
Een dag waarop kleuters t.e.m. 6 jaar zich volledig kunnen uitleven en naar hartenlust kunnen ravotten. De sportraad voorziet verschillende attracties waaronder een springkasteel, luchtkussen, klim- en kruipparcours, enzovoort. Er zijn ook verschillende loopfietsen, driewielers, auto's of pedalo's. Het is dan ook een ideale gelegenheid om uw kleuter op ontdekking te laten gaan en in alle vrijheid te laten bewegen.

Begeleiders van de buitenschoolse kinderopvang en de speelpleinwerking houden op deze dag vol pret een oogje in het zeil. Ouders of grootouders kunnen ondertussen rustig van een drankje genieten in de cafetaria.

Met dank aan de sportdiensten van Mol en Retie voor het uitlenen van hun materiaal.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

€ 2,00
Basisprijs: € 2.00

Organisatie

Sportraad Dessel

Zoek meer over