Sportweek 2019: Tandemfietsen (G-Sport) – “Bikken en biken”

De G-sport geniet al geruime tijd op meerdere niveaus een hoge prioriteit. Om aan deze uitdaging tegemoet te komen hebben VIGE-Kempen en de sportraad opnieuw de krachten gebundeld voor de organisatie van de 6de G-fietstocht. De doelgroep die we met deze G-fietstocht willen bereiken, zijn voornamelijk blinden en slechtzienden. Voorrijders gezocht! Om van dit fietsgebeuren een even groot succes ...
De G-sport geniet al geruime tijd op meerdere niveaus een hoge prioriteit. Om aan deze uitdaging tegemoet te komen hebben VIGE-Kempen en de sportraad opnieuw de krachten gebundeld voor de organisatie van de 6de G-fietstocht. De doelgroep die we met deze G-fietstocht willen bereiken, zijn voornamelijk blinden en slechtzienden.

Voorrijders gezocht!
Om van dit fietsgebeuren een even groot succes te maken zoals de vorige jaren, zoeken wij opnieuw voorrijders die de tandem in de goede richting willen sturen.
Voel jij je geroepen om deze vrijwilligersdaad op te nemen, meld je dan vóór 9 augustus op de sportdienst in administratief centrum “De Plaetse” of via guy.vandenboer@dessel.be of tel. 014 38 99 33. Uiteraard mag je ook aan de fietstocht deelnemen met je eigen vehikel. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. De tocht is ongeveer 45 km lang.
We hebben een 20-tal tandems gereserveerd.

Het belooft een gezellige fietstocht te worden met de nodige tussenstops waarbij de sportraad 's middags een lunchpakket aanbiedt en na afloop van de fietstocht frieten en snacks à volonté (in de deelnameprijs inbegrepen).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basisprijs: € 10.00

Waar

Sportpark Brasel

Tickets

Organisatie

Sportraad Dessel

Zoek meer over