TeaZing

Met Teazing haal je een meerstemmig koortje van zeven madammen tussen 30 en 60 in huis. Zij brengen een repertoire van de jaren '60 tot nu, ondersteund door klein slagwerk en twee gitaren. Zowel oldies als nieuwe nummers passeren de revue, gaande van Crosby Stills Nash & Young, Dotan, Laïs tot Sarah Ferri. Hartverwarmende stemmen bij de tea! Muziek (pop / rock) Met Teazing haal je een ...
Met Teazing haal je een meerstemmig koortje van zeven madammen tussen 30 en 60 in huis. Zij brengen een repertoire van de jaren '60 tot nu, ondersteund door klein slagwerk en twee gitaren. Zowel oldies als nieuwe nummers passeren de revue, gaande van Crosby Stills Nash & Young, Dotan, Laïs tot Sarah Ferri. Hartverwarmende stemmen bij de tea!

Muziek (pop / rock)

Met Teazing haal je een meerstemmig koortje van zeven madammen tussen 30 en 60 in huis. Zij brengen een repertoire van de jaren ‘60 tot nu, ondersteund door klein slagwerk en twee gitaren. Zowel oldies als nieuwe nummers passeren de revue, gaande van Crosby Stills Nash & Young, Dotan, Laïs tot Sarah Ferri. Hartverwarmende stemmen bij de tea!

Dit optreden gaat door in de schuur van het gastgezin. Zorg dus voor aangepaste kleding!


Tijdens het Gluren bij de Buren Huiskamerfestival kan je tien dagen lang genieten van optredens in de intieme sfeer van een huiskamer. Elke muziek- en podiumkunstenliefhebber is welkom op deze unieke, gratis en vooral gezellige optredens. Omwille van de privacy van onze gastgezinnen wordt de juiste locatie enkel vermeld op de kaarten die je ontvangt na bestelling.

De optredens van Gluren bij de Buren zijn gratis voor het publiek. Dit met dank aan de artiesten! Om je appreciatie aan hen te laten blijken, mag je een vrije gift doen.

Gluren bij de Buren is een initiatief van de gemeentes Laakdal, Mol, Lommel, Retie, Arendonk, Geel en Dessel.

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Huiskamer in Dessel

Contact

Organisatie

Cultuurcentrum 't Getouw

Zoek meer over