Tequila Sunset

Kies uit een selectie van meer dan 100 liedjes uit het à la carte menu. Met Tequila Sunset reis je mee door de warmte van Calypso boardwalks naar de diepe intensiteit van Scarborough fairs, via de sixties van Johny Cash, recht naar de Summer in the city. Je geniet van een cocktail van Gainsbourgh met een vleugje ABBA en een schijfje Paul Simon. Je mijmert mee over de Lichtjes van de Schelde ...
Kies uit een selectie van meer dan 100 liedjes uit het à la carte menu. Met Tequila Sunset reis je mee door de warmte van Calypso boardwalks naar de diepe intensiteit van Scarborough fairs, via de sixties van Johny Cash, recht naar de Summer in the city. Je geniet van een cocktail van Gainsbourgh met een vleugje ABBA en een schijfje Paul Simon. Je mijmert mee over de Lichtjes van de Schelde naar dat Kleine café aan de haven.

Muziek (pop/rock)

Kies uit een selectie van meer dan 100 liedjes uit het à la carte menu. Met Tequila Sunset reis je mee door de warmte van Calypso boardwalks naar de diepe intensiteit van Scarborough fairs, via de sixties van Johny Cash, recht naar de Summer in the city. Je geniet van een cocktail van Gainsbourgh met een vleugje ABBA en een schijfje Paul Simon. Je mijmert mee over de Lichtjes van de Schelde naar dat Kleine café aan de haven. Met de Boots van Nancy Sinatra leg je lekker makkelijk 500 Miles af, om comfortabel aan te komen bij onze elektrische vrienden van Tubeway Army. Tegen het einde van de reis, keer je met fijne herinneringen en een lekker gevoel huiswaarts.

 

Tijdens het Gluren bij de Buren Huiskamerfestival kan je tien dagen lang genieten van optredens in de intieme sfeer van een huiskamer. Elke muziek- en podiumkunstenliefhebber is welkom op deze unieke, gratis en vooral gezellige optredens. Omwille van de privacy van onze gastgezinnen wordt de juiste locatie enkel vermeld op de kaarten die je ontvangt na bestelling.

De optredens van Gluren bij de Buren zijn gratis voor het publiek. Dit met dank aan de artiesten! Om je appreciatie aan hen te laten blijken, mag je een vrije gift doen. 

Gluren bij de Buren is een initiatief van de gemeentes Laakdal, Mol, Lommel, Retie, Arendonk, Geel en Dessel.

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Huiskamer in Dessel

Contact

Organisatie

Cultuurcentrum 't Getouw

Zoek meer over