Cas Vandecruys

Cas brengt covers van klassiekers en hedendaagse nummers in een intieme setting, hij begeleid hierbij zichzelf op piano. Muziek (Rustige, verhalende ballads) Cas brengt covers van klassiekers en hedendaagse nummers in een intieme setting, hij begeleid hierbij zichzelf op piano. Tijdens het Gluren bij de Buren Huiskamerfestival kan je tien dagen lang genieten van optredens in de intieme sfeer ...
Cas brengt covers van klassiekers en hedendaagse nummers in een intieme setting, hij begeleid hierbij zichzelf op piano.

Muziek (Rustige, verhalende ballads)

Cas brengt covers van klassiekers en hedendaagse nummers in een intieme setting, hij begeleid hierbij zichzelf op piano.

Tijdens het Gluren bij de Buren Huiskamerfestival kan je tien dagen lang genieten van optredens in de intieme sfeer van een huiskamer. Elke muziek- en podiumkunstenliefhebber is welkom op deze unieke, gratis en vooral gezellige optredens. Omwille van de privacy van onze gastgezinnen wordt de juiste locatie enkel vermeld op de kaarten die je ontvangt na bestelling.

De optredens van Gluren bij de Buren zijn gratis voor het publiek. Dit met dank aan de artiesten! Om je appreciatie aan hen te laten blijken, mag je een vrije gift doen.

Gluren bij de Buren is een initiatief van de gemeentes Laakdal, Mol, Lommel, Retie, Arendonk, Geel en Dessel.

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Huiskamer in Dessel

Contact

Organisatie

Cultuurcentrum 't Getouw

Zoek meer over