La Fête Folie

La fête folie… Vrij vertaald: 'het feest van de gekken'. En 'gek zijn ze', zij die enkel gewapend met 3 stemmen, een akoestische gitaar, wat percussie en een basgitaar op het podium kruipen! En toch slagen deze 4 muzikanten er in om elk feestje naar hun hand te zetten! 'What you see is what you get' dat is hun leuze! Muziek (pop) La fête folie… Vrij vertaald: ‘het feest van de ...
La fête folie… Vrij vertaald: 'het feest van de gekken'. En 'gek zijn ze', zij die enkel gewapend met 3 stemmen, een akoestische gitaar, wat percussie en een basgitaar op het podium kruipen! En toch slagen deze 4 muzikanten er in om elk feestje naar hun hand te zetten! 'What you see is what you get' dat is hun leuze!

Muziek (pop)

La fête folie… Vrij vertaald: ‘het feest van de gekken’. En ‘gek zijn ze’, zij die enkel gewapend met 3 stemmen, een akoestische gitaar, wat percussie en een basgitaar op het podium kruipen! En toch slagen deze 4 muzikanten er in om elk feestje naar hun hand te zetten!

‘What you see is what you get’ dat is hun leuze!

 

Tijdens het Gluren bij de Buren Huiskamerfestival kan je tien dagen lang genieten van optredens in de intieme sfeer van een huiskamer. Elke muziek- en podiumkunstenliefhebber is welkom op deze unieke, gratis en vooral gezellige optredens. Omwille van de privacy van onze gastgezinnen wordt de juiste locatie enkel vermeld op de kaarten die je ontvangt na bestelling.

De optredens van Gluren bij de Buren zijn gratis voor het publiek. Dit met dank aan de artiesten! Om je appreciatie aan hen te laten blijken, mag je een vrije gift doen.

Gluren bij de Buren is een initiatief van de gemeentes Laakdal, Mol, Lommel, Retie, Arendonk, Geel en Dessel.

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Huiskamer in Dessel

Contact

Organisatie

Cultuurcentrum 't Getouw

Zoek meer over