Foorloop

De gezelligste jogging van de streek, zo omschrijven wij de Foorloop graag. Een loopwedstrijd waar klein en groot alle aandacht krijgen en de nodige aanmoedigingen krijgen toegeschreeuwd. Zowel de geoefende loper als de beginnende jogger “die voor zijn plezier” wenst mee te doen, vindt hier zijn gading. Want ons motto is “deelnemen is belangrijker dan winnen”. Op 10 juni 2019 zijn we al aan de ...
De gezelligste jogging van de streek, zo omschrijven wij de Foorloop graag. Een loopwedstrijd waar klein en groot alle aandacht krijgen en de nodige aanmoedigingen krijgen toegeschreeuwd. Zowel de geoefende loper als de beginnende jogger “die voor zijn plezier” wenst mee te doen, vindt hier zijn gading. Want ons motto is “deelnemen is belangrijker dan winnen”.

Op 10 juni 2019 zijn we al aan de 11de editie toe en de sportraad denkt er niet aan om hier snel mee te stoppen. Het is de bedoeling van de sportraad om mensen aan te zetten tot sporten. En dat er veel gelopen wordt in Dessel, bewijzen de vele deelnemers, waaronder in het verleden de burgemeester en een aantal schepenen.

Inschrijven
De kinderen lopen ongeveer 1 of 2 km (14.30 uur), de volwassenen kiezen tussen 5 of 10 km (15.30 uur). De start en aankomst zijn voorzien aan het oude gemeentehuis en het parcours is volledig autovrij. De inschrijvingen, vanaf 13 uur, gebeuren in de Spinhallen in de Pastorijstraat en kunnen gebeuren tot telkens een kwartier voor de aanvang van de reeks waarvoor je inschrijft. De prijsuitreiking en de tombola zijn in de tent achter het oud gemeentehuis. Deelname kost 5 euro voor de 5 en de 10 km, en 2 euro voor de kinderen en G-sporters.

G-Loop
Net zoals vorig jaar organiseren we tussen de kidstoer en de volwassenen een G-loop voor personen met een mentale beperking of personen met autisme. Deze G-sporters lopen de kleine ronde van de kids run en starten om 15 uur. Zij betalen eveneens 2 euro voor hun deelname.

De sportraad is ervan overtuigd dat deze 11de Desselse Foorloop ook dit jaar weer een succes wordt en hoopt dat er massaal sportschoenen worden aangetrokken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

€ 4,00
kinderen: 1,5 euroVal-leden: 2 euro

Organisatie

Sportdienst Dessel

Zoek meer over