Buitenspeeldag Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Op 24 april 2019 doet onze gemeente voor de eerste keer mee aan de Buitenspeeldag die in heel Vlaanderen wordt georganiseerd. Dit initiatief heeft als doel kinderen te stimuleren om buiten te spelen en te sporten in hun eigen buurt. De Vlaamse kinderzenders zenden dan ook niet uit. Kinderen van 1 tot 12 jaar zijn welkom van 13 tot 17 uur aan Tijl4, Boeretangsedreef 69. Op onze Buitenspeeldag ...
Op 24 april 2019 doet onze gemeente voor de eerste keer mee aan de Buitenspeeldag die in heel Vlaanderen wordt georganiseerd. Dit initiatief heeft als doel kinderen te stimuleren om buiten te spelen en te sporten in hun eigen buurt. De Vlaamse kinderzenders zenden dan ook niet uit.

Kinderen van 1 tot 12 jaar zijn welkom van 13 tot 17 uur aan Tijl4, Boeretangsedreef 69.

Op onze Buitenspeeldag zijn er allerlei activiteiten te beleven: een peuterhoek voor de allerkleinsten, bellenblaas-pret, springkastelen, go-cart parcours,… te veel om op te noemen!

Toegang en deelname zijn gratis en elk kind krijgt een gratis drankje en versnapering. Vrijwilligers leiden alles mee in goede banen, maar ouders zijn de ganse namiddag verantwoordelijk voor hun kind(eren). Zij kunnen iets drinken terwijl de kleinsten zich amuseren.

We hopen dat de zon ook van de partij zal zijn! Enkel bij hevige regen wordt het afgelast.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Ontmoetingscentrum Tijl4

Organisatie

Gemeente Dessel

Zoek meer over