Open Dessel Dag

Op zondag 17 maart 2019 zet Lokaal Bestuur Dessel zijn deuren open! Met de start van het nieuwe bestuur op 2 januari en de samensmelting van het gemeentebestuur en het OCMW-bestuur tot Lokaal Bestuur Dessel, is dit het ideale moment om onze diensten en ons aanbod kenbaar te maken. Iedereen is welkom om tussen 13.30 en 17 uur een bezoekje te brengen aan administratief centrum “De Plaetse”, ...
Op zondag 17 maart 2019 zet Lokaal Bestuur Dessel zijn deuren open!

Met de start van het nieuwe bestuur op 2 januari en de samensmelting van het gemeentebestuur en het OCMW-bestuur tot Lokaal Bestuur Dessel, is dit het ideale moment om onze diensten en ons aanbod kenbaar te maken.

Iedereen is welkom om tussen 13.30 en 17 uur een bezoekje te brengen aan administratief centrum “De Plaetse”, Sociaal Huis “De Pastorij”, het oud gemeentehuis, de gemeentelijke basisschool De Kangoeroe en kinderopvang “De Speelplaneet”. De kinderen zullen zich bij ons niet vervelen.

Om 16 uur sluit “Het Grote Oor” deze dag af met een optreden over “Het brein” en “maatschappelijke problemen” in gemeentelijke basisschool De Kangoeroe, terwijl je kan genieten van een lekker drankje in ons café.

Het volledige programma vind je terug op www.dessel.be/opendesseldag

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Administratief Centrum "De Plaetse"

Zoek meer over