Naaistage KIDS Gevorderden Paasvakantie Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

De naaistages zijn voor kinderen vanaf 9 jaar. De inhoud van de stage is gelijkaardig aan de tweewekelijkse naailessen. Tijdens de naaistage voor de gevorderden (zelfstandig kunnen werken met naaimachine) in de paasvakantie wordt er een jurkje, sweater en (wanneer er nog tijd over is) een rokje gemaakt. Jongens maken een stoere jogging. Na inschrijving ontvang je via mail een ...
De naaistages zijn voor kinderen vanaf 9 jaar. De inhoud van de stage is gelijkaardig aan de tweewekelijkse naailessen.

Tijdens de naaistage voor de gevorderden (zelfstandig kunnen werken met naaimachine) in de paasvakantie wordt er een jurkje, sweater en (wanneer er nog tijd over is) een rokje gemaakt. Jongens maken een stoere jogging.

Na inschrijving ontvang je via mail een betalingsuitnodiging. Pas wanneer de betaling in orde is, is de inschrijving definitief. Daarna ontvang je via mail de nodige info ivm exacte locatie, benodigdheden, het nodige materiaal voor de werkstukken en de patronen voor de werkstukken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

€ 120,00
Basistarief: 120,00 €

Waar

Refter Meikever

Organisatie

Atelier NiNi

Zoek meer over