Stijlstage Volwassenen Zomervakantie

De praktijk-workshops worden afgewisseld met info-workshops. Tijdens de info-workshops bekijken we jouw lichaamsvormen. Je krijgt de nodige info over welke kleding jou het meeste zou passen en met welke stoffen je het beste werkt. Elke dag werken we tijdens praktijk-workshops aan een outfit die past bij jouw lichaamsvorm. Na inschrijving ontvang je via mail een betalingsuitnodiging. Pas ...
De praktijk-workshops worden afgewisseld met info-workshops. Tijdens de info-workshops bekijken we jouw lichaamsvormen. Je krijgt de nodige info over welke kleding jou het meeste zou passen en met welke stoffen je het beste werkt. Elke dag werken we tijdens praktijk-workshops aan een outfit die past bij jouw lichaamsvorm.

Na inschrijving ontvang je via mail een betalingsuitnodiging. Pas wanneer de betaling in orde is, is de inschrijving definitief. Daarna ontvang je via mail de nodige info ivm exacte locatie, benodigdheden, het nodige materiaal voor de werkstukken en de patronen van de werkstukken die gemaakt worden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

€ 165,00
Basistarief: 165,00 €

Waar

Refter Meikever

Organisatie

Atelier NiNi

Zoek meer over