Manu Keirse: Omgaan met verlies en verdriet

Vroeg of laat verlies je iemand die je dierbaar is. Manu Keirse weet dat verlies verwerken tijd vraagt en vertelt daarover. Vroeg of laat krijg je te maken met het verlies van een persoon die je dierbaar is. Een grootouder, een ouder, je partner, een broer of zus, een (ongeboren) kind, neefje of nichtje, een vriend, een klasgenoot… De relatie en de omstandigheden van het verlies maken het ...
Vroeg of laat verlies je iemand die je dierbaar is. Manu Keirse weet dat verlies verwerken tijd vraagt en vertelt daarover.

Vroeg of laat krijg je te maken met het verlies van een persoon die je dierbaar is. Een grootouder, een ouder, je partner, een broer of zus, een (ongeboren) kind, neefje of nichtje, een vriend, een klasgenoot…

De relatie en de omstandigheden van het verlies maken het verdriet anders. Het gemis draag je je hele leven mee. Het vraagt (h)erkenning van het verdriet om verder te gaan.

Manu Keirse raakt ons met concrete verhalen die herkenbaar zijn en helend. Zijn verhaal maakt duidelijk dat verlies verwerken tijd vraagt.

Prof. dr. em. Manu Keirse is klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en dé specialist in België en Nederland als het over rouwverwerking en de laatste levensfase gaat. Zijn boeken werden in vele talen vertaald.

In samenwerking met Vormingplus Kempen vzw

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Sportpark Brasel

Organisatie

OCMW Dessel

Zoek meer over