Ochtendwandeling - Dauwtrappen

Traditiegetrouw ondernemen we op 2de Paasdag een korte fietstocht gevolgd door een ochtendwandeling en daarna een lekker paasontbijt in het parochiecentrum. Samenkomst aan het parochiecentrum van Witgoor met de fiets om 7 uur 's morgens om vandaar uit naar de wandelplaats te fietsen. Deze wandeling is onder begeleiding van een gids. Omstreeks 9 uur zijn we terug in het Parochiecentrum om ons ...
Traditiegetrouw ondernemen we op 2de Paasdag een korte fietstocht gevolgd door een ochtendwandeling en daarna een lekker paasontbijt in het parochiecentrum.
Samenkomst aan het parochiecentrum van Witgoor met de fiets om 7 uur 's morgens om vandaar uit naar de wandelplaats te fietsen.
Deze wandeling is onder begeleiding van een gids. Omstreeks 9 uur zijn we terug in het Parochiecentrum om ons paasontbijt te nuttigen zodat iedereen terug thuis kan zijn tussen tien en elf uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

€ 4,00
Basisprijs: € 4; leden en hun gezin: € 4; kinderen van leden tot 12 jaar: € 2; niet-leden: € 8; kinderen van niet-leden tot 12 jaar: € 4

Waar

Parochiecentrum Witgoor

Organisatie

KWB Witgoor