Naar inhoud
 

nieuws

 • Kempense Antenne 2.0.

  Vanaf juli 2014 zal de Kempense Antenne van het Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle, die werd opgericht in 2001, bereikbaar zijn per telefoon en via internet. Indien u een vraag hebt over de nucleaire inrichtingen in de Kempense regio, dan kunt u deze voortaan stellen op onze speciale, aan dit thema gewijde Facebookpagina. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met ons specifieke contactpunt via e-mail (kempenseantenne@fanc.fgov.be) of per telefoon (02 289 21 37).

    

 • ondertekening samenwerkingsovereenkomst KFC Dessel Sport en KFC Witgoor Sport bundelen de krachten

  Vanaf het seizoen 2014-2015 werken KFC Witgoor Sport en KFC Dessel Sport op een intensieve manier samen. Een samenwerkingsprotocol moet alles in goede banen leiden.  Bedoeling is om de spelers te laten spelen op het niveau dat het best bij hen past. Op langere termijn wordt een verhoging van het niveau van het Dessels jeugdvoetbal beoogd.

 • Sportweek Desselse sportweek biedt opnieuw tal van leuke activiteiten

  Na het toch wel schitterende voorjaar hopen de sportdienst en de sportraad ook deze zomer het mooie weer te kunnen verderzetten.  Al onze medewerkers hebben er alvast zin in om van de Desselse Sportweek 2014 een schitterende editie te maken.


Overzicht van alle nieuwsartikels